Vilgain Ekstrakt z wanilii Bourbon

4,7
65 ocena

Używam go prawie za każdym razem, gdy piekę lub robię owsiankę! :))

smak waniliowy bez dodatku innych aromatów

Wanilii prawie nie czuć, ja wyczuwam dużo alkoholu. Do pieczenia i domowego ajerkoniaku dobry.

Cześć Katherine, nasz Vilgain ekstrakt waniliowy Bourbon jest marynowany w 96% alkoholu, więc można go wyczuć w wanilii. Wanilii można jednak używać w różnych przepisach, takich jak https://aktin.cz/vanilkove-susenky-s-kokosem, w których ekstrakt ładnie podkreśli smak końcowego produktu. Miłego dnia

Super aromatyczny ekstrakt

Bardzo mi przykro, ale niestety nie mogę zgodzić się z pozytywnymi opiniami. Na jedną miseczkę np. twarożku muszę użyć ogromnej ilości ekstraktu, żeby w ogóle cokolwiek poczuć. Ale efektem jest bardziej twarożek o smaku alkoholu, a nie wanilii 😩.

Cześć Christine, bardzo nam przykro, jeśli ekstrakt nie był wystarczająco skoncentrowany. Wysłaliśmy wiadomość e-mail z prośbą o podanie numeru partii. Natychmiast sprawdzimy produkt w naszym magazynie. Życzymy miłego dnia.

Silny aromat wanilii, doskonały do pieczenia. Długo się utrzymuje.

W naleśnikach, w owsiance, w pieczeniu. Zapach jest niesamowity!

Doskonały aromat

Ah, waniliowy bourbon. To produkt, który trzeba mieć. Wspaniały, intensywny aromat.

Wspaniała esencja do pieczenia, rozjaśnia każde ciasteczko wanilią.