Vilgain Ekstrakt z wanilii Bourbon

4,7
61 ocena

W ogóle nie czuję wanilii, tylko alkohol. Niestety, jest taki oderwany od rzeczywistości, co bardzo mnie rozczarowuje.

Cześć Katherine, nasz Vilgain ekstrakt waniliowy Bourbon jest marynowany w 96% alkoholu, więc można go wyczuć w wanilii. Wanilii można jednak używać w różnych przepisach, takich jak https://aktin.cz/vanilkove-susenky-s-kokosem, w których ekstrakt ładnie podkreśli smak końcowego produktu. Miłego dnia

Super aromatyczny ekstrakt

Bardzo mi przykro, ale niestety nie mogę zgodzić się z pozytywnymi opiniami. Na jedną miseczkę np. twarożku muszę użyć ogromnej ilości ekstraktu, żeby w ogóle cokolwiek poczuć. Ale efektem jest bardziej twarożek o smaku alkoholu, a nie wanilii 😩.

Cześć Christine, bardzo nam przykro, jeśli ekstrakt nie był wystarczająco skoncentrowany. Wysłaliśmy wiadomość e-mail z prośbą o podanie numeru partii. Natychmiast sprawdzimy produkt w naszym magazynie. Życzymy miłego dnia.

Silny aromat wanilii, doskonały do pieczenia. Długo się utrzymuje.

W naleśnikach, w owsiance, w pieczeniu. Zapach jest niesamowity!

Doskonały aromat

Ah, waniliowy bourbon. To produkt, który trzeba mieć. Wspaniały, intensywny aromat.

Wspaniała esencja do pieczenia, rozjaśnia każde ciasteczko wanilią.

Doskonały smak, tylko trochę

Tego mi tutaj brakowało! :)