Vilgain Masło migdałowe BIO
Recenzje
Pokochałem masło migdałowe, ale zawsze kupowałem miękką wersję i nie ma na co narzekać. W czarny piątek spróbowałam wariantu z chrupiącymi migdałami. Po pierwszym spróbowaniu stwierdziłam, że ok, ale wrócę do miękkiej wersji. Po kilku użyciach przyzwyczaiłam się do konsystencji i też jest super. Jednak!!! Wsypuję chrupiące migdały do owsianki i prawie w każdym kęsie są łupiny! Więc jem owsiankę, wyciągając kawałki łupin z ust!!! Więc ta wersja po raz pierwszy i ostatni!
Ponieważ dorastałem z masłem migdałowym i mam ponad 30 lat doświadczenia z masłem migdałowym, opisałbym siebie jako absolutnego eksperta. I nie mogę powiedzieć, że to masło przekroczyło wszystkie moje oczekiwania. Większe kawałki migdałów nadają mu mega chrupkości i przypominają mi prażone migdały (bez cukru). Smakuje niesamowicie intensywnie!
chrupiące migdały najlepsze masło jakie kiedykolwiek jadłam! a próbowałam ich wiele 😁 są duże kawałki migdałów i nie spodziewałam się, że będzie ich aż tyle! Naprawdę świetne
Bozi. Szkoda tylko, że bardzo szybko się śni. 😅👍
Dla mnie masło trochę rzadkie i słabo zamknięte. Dlatego gwiazdka w dół. Ale poza tym smakuje wyśmienicie. Jedyna rzecz - wpadłem na kawałek skorupy. Ale nie lubię narzekać, więc nie będę się dalej do tego odnosić, tylko ucieszę się, jeśli zwrócisz na to większą uwagę :)