Vilgain Masło migdałowe BIO

4,7
364 ocena

Bardzo dobry

W porównaniu do masła migdałowego slowtella jest suche. Po wzięciu łyżeczki ma się po prostu problem z przełknięciem i potrafi dosłownie stanąć w gardle. Nie mam pojęcia jak to zmienić, ale pytałeś.

Doskonały smak, naprawdę duże kawałki migdałów, świetna chrupkość w jogurcie lub owsiance.

Uważam, że jest dobrej jakości, ale smak jest wyraźnie gorzki w porównaniu do innych maseł, które również gwarantują tylko 100% migdałów. Jak czytałem opinie innych klientów. Nie przeszkadza mi to tak bardzo, konsystencja jest świetna i jak powiedziałem, z Vilgain wierzę w jakość, a to ma dla mnie pierwszeństwo przed wyraźną goryczką.

Jedno z najlepszych maseł migdałowych

Doskonały bez smaku, z kawałkami migdałów. Zdecydowanie polecam

Smakuje świetnie. Tylko wydaje mi się, że dosłownie pływa w oleju. Poza tym oceniam pozytywnie.

Cześć Sara, dziękuję za recenzję. Olej jest oznaką jakości danego masła i może powodować jego rozdzielenie. Wystarczy wymieszać olej z masłem, aby ponownie połączyć składniki. Wtedy masło znów będzie kremowe. Życzę miłego dnia

Perfekcja sama w sobie. Mógłbym zjeść kilogram na siedząco, jakie to dobre...😃

Nie ma to jak czyste masło orzechowe, bez żadnych dodatków i aromatów. Jest przepyszne. Dodaję je również do kaszki mojego 10m dziecka :)

Boski smak i konsystencja