Vilgain Masło orzechowe w proszku BIO

4,6
895 ocena

Doskonałe źródło białka i bardzo lekkostrawna wygrana! Wygrana!

Jest to zdecydowanie dobra rzecz, jeśli chcesz poprawić wartość odżywczą, na przykład białka. Ale sam w sobie nie jest zbyt dobry, a jeśli użyjesz go więcej, zauważysz "prażony" smak.

Świetna alternatywa dla klasycznego masła orzechowego. Można go elastycznie rozcieńczać do wszystkich konsystencji. Dodaję go do owsianki lub naleśników.

Dobra alternatywa, jeśli chcesz zmniejszyć spożycie... Ale nie zaspokoił moich kubków smakowych...

Dodaję go do koktajlu i jest w porządku

pysznie,najlepiej dodawać sobie trochę soli

Niewiarygodna rzecz... każdego ranka wrzucam do kasy

Polecam :)

Super smak i łatwe przygotowanie

Najlepszy produkt o mniejszej ilości kalorii niż klasyczne masło orzechowe.