Vilgain Masło orzechowe w proszku BIO

4,6
927 ocena

Doskonały smak i konsystencja

Super, delikatne, smaczne, proste

Świetny produkt, który idealnie nadaje się do smoothie i wypieków. Ma intensywny orzechowy smak i jest idealny, jeśli chcesz uniknąć tłuszczu.

Niesamowite i wyjątkowo smaczne.

Nie dla mnie, wolę kupić zwykłe masło orzechowe lub migdałowe.

Doskonały wariant, bardzo praktyczny

Doskonałe źródło białka i bardzo lekkostrawna wygrana! Wygrana!

Jest to zdecydowanie dobra rzecz, jeśli chcesz poprawić wartość odżywczą, na przykład białka. Ale sam w sobie nie jest zbyt dobry, a jeśli użyjesz go więcej, zauważysz "prażony" smak.

Świetna alternatywa dla klasycznego masła orzechowego. Można go elastycznie rozcieńczać do wszystkich konsystencji. Dodaję go do owsianki lub naleśników.

Dobra alternatywa, jeśli chcesz zmniejszyć spożycie... Ale nie zaspokoił moich kubków smakowych...