Vilgain Grass-Fed Izolat białka
Recenzje
Piję truskawki. Bardzo dobre! Ale byłoby świetnie, gdyby wybór smaków był co najmniej tak dobry, jak w przypadku nieizolatów! Plíz, zbierz je razem! Chciałbym orzech laskowy, sernik jagodowy, karmel itp. Czekam z niecierpliwością!
Po latach próbowania różnych białek, wegańskich i serwatkowych, jest to pierwsze, które nie wywołuje u mnie rozstroju żołądka. Bardzo dobrze miesza się z wodą i ma naturalny smak truskawkowy (moja opcja).
Samo białko jest zdecydowanie świetne, tylko smak jest dla mnie trochę chemiczny, ale zdecydowanie nie jest zły. Nie próbowałem go jeszcze z mlekiem, co myślę, że wpłynie pozytywnie na smak. Wolałbym, żeby było mniej słodkie.
Świetne białko - w końcu jakieś, które nie ma smaku trzasków, smakuje dobrze i nie mam po nim dość. Zdecydowanie kupię ponownie! Smak nie jest zbyt słodki, przyjemne mleko kokosowe, jeśli zmieszasz je z mlekiem (yay).
Zdecydowanie najlepszy izolat serwatki do tej pory. Do tej pory wypróbowałem ponad 10 najlepszych marek. Świetna mieszalność. Bardzo lekki dla żołądka.
Po dwóch tygodniach od otwarcia słodycz zniknęła. Choć na początku produkt wydawał się topowy i bezkonkurencyjny niestety zamienił się w wielkie rozczarowanie. Support również nie udzielił żadnej sensownej porady, zero starań by cokolwiek naprawić. UPD: więc sytuacja wsparcia została naprawiona, za co wielkie dzięki. Jednak początkowy entuzjazm dla świetnego produktu nie powrócił. Ale rozumiem, że naturalny skład wymaga różnych warunków przechowywania, tutaj z zadowoleniem przyjąłbym bardziej szczegółowe instrukcje (np. Przechowywanie w lodówce) zamiast ogólnych instrukcji (przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych), które mają zastosowanie do wszystkich niepsujących się produktów spożywczych. Jeszcze raz dziękuję za rozwiązanie.