Omega-3 Fish Duo – duże soczyste kawałki mięsa rybnego, bogate w kwasy omega‑3, o wysokiej zawartości białka, nadające się do bezpośredniego spożycia
Omega-3 Fish Duo – duże soczyste kawałki mięsa rybnego, bogate w kwasy omega‑3, o wysokiej zawartości białka, nadające się do bezpośredniego spożycia
Soczyste filety z łososia norweskiego
Ręcznie filetowany łosoś w soku z łososia norweskiego pozwala w mgnieniu oka przygotować wartościowy pod względem odżywczym posiłek. Prosta receptura pozwala wydobyć jego intensywny smak, nie psując przy tym niepotrzebnie wysokiej jakości białka i kwasów omega‑3.
Bez suchej konsystencji
Dzięki optymalnemu odżywianiu i późniejszemu delikatnemu przygotowaniu filety z łososia zachowują pełnie smaku i soczystości.
Pożywny i smaczny posiłek w minutę
Otwórz i dodaj do złożonych węglowodanów i warzyw. Gotowe! Dzięki naszemu łososiowi uzupełnisz swój posiłek o wysokiej jakości białko i nienasycone tłuszcze, których łosoś ma pod dostatkiem dzięki optymalnej, kontrolowanej diecie.
Twoja ulubiona soczysta ryba z wysokiej jakości tłuszczami
Sardynki, popularne, soczyste ryby o charakterystycznym srebrnym kolorze i delikatnie różowawym mięsie, są jednym z najbogatszych źródeł kwasów tłuszczowych omega‑3. Jedna puszka dostarcza od czterech do pięciu razy więcej EPA i DHA, niż wynosi zalecane dzienne spożycie według WHO.
Jakość przede wszystkim
Nasze sardynki są poławiane w Oceanie Atlantyckim i przetwarzane w Europie, zgodnie z certyfikatem IFS, międzynarodowym standardem bezpieczeństwa i jakości żywności. Zawartość procentowa w puszce wynosi 70%, minimum 84 g.
Vilgain Losoś w sosie własnym – 170 g
100 g | |
Wartość energetyczna | 676 kJ / 162 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 18 g |
Sól | 1,2 g |
Łosoś (Salmo salar) 70%, woda pitna, sól, przyprawy.
Puszka 170 g zawiera 119 g substancji stałych.
Pochodzenie ryby: Norwegia.
Kraj produkcji: Łotwa.
Metoda hodowli: Podchów pływający.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości białka mleka, gorczycy i selera. Filety mogą zawierać skórę i ości.
Uwaga
- Żywność.
- Filety mogą zawierać ości i skórę.
- Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła i bezpośredniego światła słonecznego.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain Sardynki – w swoim własnym soku 120 g
Opakowanie: 120 g100 g | |
Wartość energetyczna | 707 kJ / 168 kcal |
Tłuszcz | 7,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g |
Węglowodany | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 25,9 g |
Sól | 1,24 g |
Sardynka (Sardinia pilchardus) 70%, woda 29%, sól.
Pochodzenie ryb: Północno‑wschodni Atlantyk (FAO 27), północno‑wschodni Atlantyk (FAO 34).
Metoda połowu ryb: okrężnica i sejner.
Ostrzeżenie dla alerg ików.
Uwaga
- Żywność.
- Produkt może zawierać kości.
- Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła i bezpośredniego światła słonecznego.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy,, NIP 29269555.