Vilgain Panela BIO ⁠–⁠ naturalny słodzik z soku trzcinowego o łagodnym karmelowym smaku

Vilgain Panela BIO ⁠–⁠ naturalny słodzik z soku trzcinowego o łagodnym karmelowym smaku

Vilgain Panela BIO - naturalny słodzik o delikatnym karmelowym smaku i aromacie

Vilgain Panela BIO to nierafinowany słodzik o delikatnym karmelowym smaku. Otrzymywany jest poprzez gotowanie i odparowanie soku z trzciny cukrowej. Zachowuje wszystkie składniki odżywcze, które są naturalnie obecne w trzcinie cukrowej. W przeciwieństwie do konwencjonalnego cukru, z którego oddziela się melasę, substancja ta pozostaje w płacie.

Jest to świetna alternatywa dla konwencjonalnych cukrów rafinowanych. Możesz go używać tak jak zwykłego cukru, do pieczenia lub słodzenia potraw i napojów. Idealnie nadaje się do deserów, kaszek, naleśników czy racuchów.

Vilgain Panela BIO w punktach:

  • nierafinowany naturalny słodzik
  • karmelowy smak i aromat
  • zachowuje wszystkie składniki odżywcze trzciny cukrowej
  • zawiera melasę
  • takie same zastosowanie jak zwykły cukier
Opakowanie: 500 g
100 g
Wartość energetyczna1660 kJ / 396 kcal
Tłuszcze0,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
Węglowodany97 g
- w tym cukry97 g
Białko0,51 g
Sól*0,02 g

*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Składniki

100 % Ekologiczny cukier trzcinowy panela.

Kraj pochodzenia: Laos

Uwaga

  • Żywność.
  • Przechowywać w suchym miejscu i z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
  • Vilgain s.r.o. (dawniej Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, (dawniej Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.

Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,8
26 ocena

super, luksusowy

Doskonały karmelowy smak

Niesamowity karmelowy smak 👏🏻

Karmelowy smak tego słodzika jest nierealny! Pasuje wszędzie - do deserów, kawy,... Ponadto, w porównaniu do klasycznego cukru trzcinowego, zawiera znacznie więcej minerałów i korzystnych substancji

2
odpowiedziane pytania
Cześć, chciałbym zapytać, kiedy panel będzie ponownie dostępny? Dziękuję
Czy ten cukier można również dodawać do marmolady? Dziękuję