AllNutrition Frulove in Jelly – 500 g
AllNutrition Frulove in Jelly – 500 g
AllNutrition Frulove in Jelly - gwiazdy czeskich owoców połączone z tropikalnymi bombami w soczystych dżemach
AllNutrition Frulove in Jelly to zupełnie nowa receptura pysznych dżemów od Allnutrition o atrakcyjnych smakach łączących tradycyjne czeskie owoce, takie jak jagody czy truskawki, z soczystymi tropikalnymi kawałkami, takimi jak mango i kiwi.
"Frużelinas", jak nazywa je Allnutrition, mogą być używane jako składnik gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, makaronów i wielu innych przysmaków. Wszystkie owoce zostały zebrane ręcznie i sprawdzone pod względem jakości przed przetworzeniem.
Słodzone są głównie erytrytolem i niewielką ilością sukralozy, nie zawierają dodatku cukru ani aspartamu, a wszystkie dżemy zawierają do 80% owoców.
AllNutrition Frulove in Jelly w punktach:
- połączenie czeskich i tropikalnych owoców
- zupełnie nowa receptura
- doskonały jako składnik gofrów i innych smakołyków
- słodzone głównie erytrytolem
- bez dodatku cukru rafinowanego
Składniki
Jagody (80%), woda, substancja słodząca(erytrytol), skrobia modyfikowana, stabilizator (chlorek wapnia), aromat, regulator kwasowości(kwas cytrynowy), koncentrat czarnej marchwi, substancja konserwująca(sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza).
Jakość składników
- 1x w miarę ok
- 4x uważaj
Ostrzeżeniedla alergików: Może zawierać gluten, mleko, soję, owoce morza, sezam, jaja, orzechy i ich pochodne.
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 255 kJ / 61 kcal |
Tłuszcz | 0,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 23 g |
- w tym cukry | 7,2 g |
- w tym alkohole wielowodorotlenowe | 11 g |
Błonnik | 2,6 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 0,01 g |
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
- Przechowywać w temperaturze 2 - 25 °C.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 2 - 10 °C i spożyć w ciągu 7 dni.
- Nie jest przeznaczony jako substytut zróżnicowanej diety.
- Nadmierne spożycie może powodować efekt przeczyszczający.