5
odpowiedzianych pytań
Chciałem prosić o radę - jem owsiankę na śniadanie i dodaję do niej białko, aby ją ulepszyć i nadać jej smak. Zamierzałem wypróbować białko Nutrenda (100%whey - czekolada/kokos), ale kiedy dodaję je do owsianki (ciepłej, zimnej, normalnej lub bardzo gęstej), owsianka natychmiast zamienia się w zabarwioną wodę i płatki. Inne białka (np. z Reflexa) mi tego nie robią i zagęszczają kaszkę normalnie. Jakieś wskazówki na ten problem?
Witam, Znalazłem to białko po odfiltrowaniu produktów "bez laktozy". Jednak w opisie nic takiego nie widzę. Czy rzeczywiście nadaje się dla osób z alergią na laktozę?
Cześć, czy macie smak kawy w większym opakowaniu niż próbka? Dziękuję.
To białko za 20€ waży 1000g czy 2225g...?
Cześć, kiedy będzie dostępne opakowanie 2, 25 kg?