Pikantne przyprawy ⁠–⁠ korzystny pakiet przypraw z upraw ekologicznych

Pikantne przyprawy ⁠–⁠ korzystny pakiet przypraw z upraw ekologicznych

Vilgain Pikantne przyprawy - paczka przypraw bez konserwantów dla wszystkich miłośników pikantnych potraw

Vilgain Chili bez wątpienia powinno być przyprawą numer 1, gdy decydujesz się na przygotowanie pikantnych potraw. Ma typowy pikantny smak i nadaje się do kuchni indyjskiej, chińskiej i południowoamerykańskiej. Idealnie nadaje się do gulaszu, sosów i przyprawiania mięsa.

Vilgain Pieprz biały to pozbawione skórki owoce pieprzu czarnego o łagodnym, pikantnym smaku i aromacie. Dlatego nadaje się do sosów śmietanowych, ryb, past do smarowania lub domowych dressingów.

Vilgain Cały czarny pieprz jest uzyskiwany poprzez fermentację niedojrzałych jagód czarnego pieprzu i ma typowy pikantny smak i charakterystyczny aromat. Użyj całych ziaren pieprzu do aromatyzowania niezliczonych sosów i zup lub wrzuć je do młynka do przypraw, aby otworzyć drzwi do aromatyzowania innych potraw.

Vilgain Pieprz czarny mielony to drobno zmielone owoce wspomnianego wcześniej drzewa pieprzu czarnego. Nie musisz więc martwić się o ręczne mielenie i możesz szybko przyprawić nim wszelkiego rodzaju potrawy.

Vilgain Pikantne przyprawy w punktach:

  • BIO przyprawy wysokiej jakości
  • smak od łagodnego do naprawdę pikantnego i aromatycznego
  • bez konserwantów, barwników i aromatów
  • kraj pochodzenia: Hiszpania