Vilgain Jabłka suszone – słodkie tygielki bez dodatku cukru
Vilgain Suszone jabłka - soczyste plasterki jabłek bez dodatku cukru
Czy z rozmarzeniem wspominasz słodkie jabłka suszone o delikatnym, a zarazem soczystym miąższu? Skosztuj naszych suszonych jabłek ze słonecznych bułgarskich sadów i udaj się do doliny słodkiej nostalgii.
Czyste składniki i wysoka zawartość błonnika
W naszych suszonych jabłkach nie znajdziesz dodanych siarczynów, zbędnych konserwantów ani innych dodatków.
Jabłka mają wysoką zawartość błonnika, który wspomaga trawienie i florę jelitową. Są świetnym zamiennikiem dla słodkich żelatynowych cukierków lub innych słodyczy.
Vilgain Suszone jabłka w punktach:
- chrupiący i soczysty miąższ
- pochodzący z bułgarskich sadów
- z formułą jednoskładnikową
- bez siarczynów i konserwantów
- wysoka zawartość błonnika
- zawierają wyłącznie naturalnie występujące cukry
Składniki
Suszone jabłka.
Kraj pochodzenia: Bułgaria
Tabele kaloryczne
100 g | 50 g | |
Wartość energetyczna | 1252 kJ / 296 kcal | 626 kJ / 148 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g | 0,2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,04 g | 0,02 g |
Węglowodany | 68,1 g | 34 g |
- w tym cukry | 56,3 g | 28,2 g |
Błonnik | 8,6 g | 4,3 g |
Białko | 0,6 g | 0,3 g |
Sól | 0,06 g | 0,03 g |
Opakowanie: 50 g
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
- Może zawierać nasiona lub łodygi.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.