Vilgain Kruszone ziarno kakaowca BIO – Niesłodzony – niepalony i o bogatym smaku czekoladowym
Vilgain Kruszone ziarno kakaowca BIO – Niesłodzony – niepalony i o bogatym smaku czekoladowym
W magazynie 5 lub więcej sztuk
Zamów teraz, a my dostarczymy
w poniedziałek
Opakowanie: 250 g
100 g | |
Wartość energetyczna | 2644 kJ / 632 kcal |
Tłuszcz | 52 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 30 g |
Węglowodany | 5,9 g |
- w tym cukry | 1,5 g |
Błonnik | 23 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0,15 g |
Składniki
100 % nieprażone kruszone ziarno kakaowe BIO.
Kraj pochodzenia: Peru.
Ostrzeżenie dla alergików. Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, mleka i innych orzechów.
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Popularne alternatywy
Produkty powiązane
Inni też kupili
Pytania
1
odpowiedziane pytanie
Witam, chciałbym zapytać. jak to możliwe, że ziarna kakaowca mają 1-6 g węglowodanów, a ty masz prawie trzydzieści. mimo to nadal są to zmiażdżone ziarna kakaowca bez cukru, dziękuję.