Vilgain Suszony indyk biltong ⁠–⁠ wysoka zawartość białka, delikatna konsystencja, bez konserwantów i aromatów

Vilgain Suszony indyk biltong ⁠–⁠ wysoka zawartość białka, delikatna konsystencja, bez konserwantów i aromatów

original
Original
20

Wysoka zawartość białka, niska zawartość tłuszczu

Uzupełnij swój organizm w niezbędne składniki odżywcze w smaczny i wygodny sposób. Jego wartości odżywcze sprawiają, że jest świetny dla sportowców, dietetyków i każdego, kto po prostu chce mieć pożywną przekąskę. Oprócz niezbędnych aminokwasów zawiera również żelazo i witaminy.

74
%
Białko
3
%
Tłuszcze
0
%
Węglowodany

Sprawdzone pochodzenie mięsa i godne warunki życia

Nasze mięso indycze pozyskujemy z kontrolowanego gospodarstwa w Czechach, gdzie indyki są pod troskliwą opieką od wylęgu do wagi ubojowej. Przez całe życie są one stopniowo karmione 6 różnymi mieszankami o składzie idealnym dla ich aktualnego najlepszego rozwoju, dba się o ich dobre samopoczucie i wystarczającą przestrzeń życiową, a także są one codziennie kontrolowane przez lekarza weterynarii.

Bez użycia hormonów wzrostu i stymulantów

Wystarczająca przestrzeń życiowa

Z kontrolowanego gospodarstwa w Czechach

Powolne i naturalne dojrzewanie w ciemnych komorach

Tradycyjny proces starzenia w specjalnie zaprojektowanych komorach pozwala rozwinąć bogate, złożone smaki i delikatną teksturę.

Idealna przekąska w podróży

Łatwa do przenoszenia przekąska dla osób prowadzących intensywny tryb życia. Niezależnie od tego, czy jesteś na wycieczce, w podróży, czy po prostu masz ochotę na szybką przekąskę podczas ciężkiego dnia pracy, biltong z pewnością Cię napełni i uzupełni Twoją energię.

Biltong vs. Jerky

Biltong Jerky
Pochodzenie przepisu Afryka Południowa Ameryka
Przygotowanie w temperaturze 30 °C przez 4‑14 dni w temperaturze 65‑75 °C przez 6‑12 godzin
Struktura i smak bardziej miękkie, soczyste, mniej kruche, nadal można poczuć smak mięsa, dlatego zależy to głównie od jakości użytego mięsa mniej soczysty, bardziej ciągnący się, o skarmelizowanej powierzchni, którego smak jest silnie uzależniony od użytej marynaty
Opakowanie: 50 g
Opakowanie: 25 g
Opakowanie: 25 g
Opakowanie: 50 g
100 g
Wartość energetyczna
1386 kJ / 330 kcal
Tłuszcze
3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,4 g
Węglowodany
0 g
- w tym cukry
0 g
Białko
74 g
Sól
2 g
100 g
Wartość energetyczna
1386 kJ / 355 kcal
Tłuszcze
3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,4 g
Węglowodany
0 g
- w tym cukry
0 g
Białko
74 g
Sól
2 g

Składniki

Mięso z indyka 97%, sól morska 2%, mieszanka przypraw 1%.

300 g mięsa na 100 g produktu.

Kraj pochodzenia: Czechy

Składniki

Mięso z indyka 97 %, sól morska 2%, przyprawa chili Carolina reaper 1 %.

300 g mięsa na 100 g produktu.

Kraj pochodzenia: Republika Czeska

Uwaga

  • Żywność.
  • Przechowywać w temperaturze 5 - 30 °C.
  • Zużyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.

Popularne alternatywy

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Produkty powiązane

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Inni też kupili

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________