Vilgain Suszony indyk biltong

4,1
33 ocena

Szarpnięcia są dla mnie lepsze :)

Bardzo dobry

Jest to dla mnie najlepsza forma suszonego mięsa. Nie przepadam za ciągnącym się jerky, więc biltong jest idealny. Jest chrupiący i pięknie rozpływa się w ustach.

Niesamowicie przesolony i suchy (nie do żucia), palący język i usta po pierwszym kęsie. Małe kęsy, nie oczekuj żadnych plasterków. Nie jestem w ogóle usatysfakcjonowany.

Cześć Katerina, dziękujemy za recenzję. Skontaktowaliśmy się z Tobą przez e-mail, aby wspólnie przeanalizować Twoje zamówienie. Życzymy miłego dnia

Specjalna konsystencja, twarda i bardzo chrupiąca.

Cześć, dzięki za opinię. Nie używamy żadnych marynat ani aromatów do mięsa. Nasze mięso dojrzewa w tradycyjny sposób w ciemnych komorach, co pozwala zachować bogaty smak mięsa. Następnym razem możesz spróbować jerky: https://aktin.cz/vilgain-hovezi-jerky-bio/morska-sul-25-g-33812. Miłego dnia :)