Amix Amix Whey Pure Fusion Protein – 2300 g
Amix Amix Whey Pure Fusion Protein – 2300 g
Amix Whey‑Pro Fusion - mieszanka białek serwatkowych do budowy mięśni i regeneracji
Amix Whey‑Pro Fusion to wysokiej jakości białko o delikatnym, pełnym smaku bez aspartamu. Zawiera 75% czystego białka, składającego się z przetworzonego na zimno koncentratu białka serwatkowego (WPC), izolatu białka serwatkowego (WPI) wyprodukowanego metodą CFM - Cross‑Flow Microfiltration. Jest to jedna z najdelikatniejszych technik filtracji, która pozostawia cenne mikroelementy w białku, zapewniając jednocześnie minimalną ilość substancji balastowych, które tworzą się przy mniej delikatnych technikach filtracji. Wypróbuj Amix Pro Fusion jako doskonałe białko optymalizujące regenerację i wspierające procesy anaboliczne.
Amix Whey‑Pro Fusion w punktach:
- Zawiera wysokiej jakości kompleks białkowy
- Bez aspartamu
- Słodzony sukralozą Splenda
- Wspomaga regenerację i procesy anaboliczne
- Delikatna filtracja białka CFM
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 65
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 65
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 65
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 65
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 65
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 65
100 g | 35 g | |
Wartość energetyczna | 1582 kJ / 374 kcal | 554 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz | 4,7 g | 1,7 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | < 2,5 g | < 1 g |
Węglowodany | 7,8 g | 2,7 g |
- w tym cukry | 3,4 g | 1,2 g |
Białko | 75 g | 26,3 g |
Sól | 1,3 g | 0,45 g |
DigeZyme® | 150 mg | 52,5 mg |
100 g | 35 g | |
Wartość energetyczna | 1582 kJ / 374 kcal | 554 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz | 4,7 g | 1,7 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | < 2,5 g | < 1 g |
Węglowodany | 7,8 g | 2,7 g |
- w tym cukry | 3,4 g | 1,2 g |
Białko | 75 g | 26,3 g |
Sól | 1,3 g | 0,45 g |
DigeZyme® | 150 mg | 52,5 mg |
100 g | 35 g | |
Wartość energetyczna | 1582 kJ / 374 kcal | 554 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz | 4,7 g | 1,7 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | < 2,5 g | < 1 g |
Węglowodany | 7,8 g | 2,7 g |
- w tym cukry | 3,4 g | 1,2 g |
Białko | 75 g | 26,3 g |
Sól | 1,3 g | 0,45 g |
DigeZyme® | 150 mg | 52,5 mg |
100 g | 35 g | |
Wartość energetyczna | 1582 kJ / 374 kcal | 554 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz | 4,7 g | 1,7 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | < 2,5 g | < 1 g |
Węglowodany | 7,8 g | 2,7 g |
- w tym cukry | 3,4 g | 1,2 g |
Białko | 75 g | 26,3 g |
Sól | 1,3 g | 0,45 g |
DigeZyme® | 150 mg | 52,5 mg |
100 g | 35 g | |
Wartość energetyczna | 1582 kJ / 374 kcal | 554 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz | 4,7 g | 1,7 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | < 2,5 g | < 1 g |
Węglowodany | 7,8 g | 2,7 g |
- w tym cukry | 3,4 g | 1,2 g |
Białko | 75 g | 26,3 g |
Sól | 1,3 g | 0,45 g |
DigeZyme® | 150 mg | 52,5 mg |
100 g | 35 g | |
Wartość energetyczna | 1582 kJ / 374 kcal | 554 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz | 4,7 g | 1,7 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | < 2,5 g | < 1 g |
Węglowodany | 7,8 g | 2,7 g |
- w tym cukry | 3,4 g | 1,2 g |
Białko | 75 g | 26,3 g |
Sól | 1,3 g | 0,45 g |
DigeZyme® | 150 mg | 52,5 mg |
Składniki
Whey‑Pro Fusion 1:1 Kompleks białkowy 80% (zimny koncentrat białek serwatkowych /z mleka/, izolat białek serwatkowych CFM /z mleka/ z frakcjami białkowymi), stabilizator: hydrolizat kolagenu; maltodekstryna, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, stabilizator: sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K; ekstrakt z buraka ćwikłowego, kompleks wieloenzymowy DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, neutralna proteaza bakteryjna); chlorek sodu.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości jaj, glutenu, ryb, orzeszków ziemnych, orzechów i skorupiaków.
Składniki
Koncentrat białka serwatkowego produkowany na zimno (z mleka), izolat białka serwatkowego CFM z frakcjami białkowymi (z mleka), maltodekstryna, kakao w proszku, stabilizatory: Hydrolizat kolagenu, guma ksantanowa i guma guar; emulgator: lecytyna sojowa ; aromat, kompleks wieloenzymowy DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, bakteryjna proteaza neutralna), substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K.
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcion ką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości jaj, glutenu, ryb, orzeszków ziemnych, orzechów i skorupiaków.
Składniki
Koncentrat białka serwatkowego produkowany na zimno(mleko), izolat białka serwatkowego CFM z frakcjami białkowymi(mleko), maltodekstryna, kakao w proszku, stabilizatory: hydrolizat kolagenu, guma ksantanowa, guma guar, emulgator: lecytyna sojowa , aromat, kompleks wieloenzymowy DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, nieproteaza bakteryjna), substancje słodzące: sukraloza (Splenda®), acesulfam K.
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości jaj, glutenu, ryb, orzeszków ziemnych, orzechów i skorupiaków.
Składniki
Whey‑Pro Fusion 1:1 Kompleks białkowy 80% (zimny koncentrat białek serwatkowych /z mleka/, izolat białek serwatkowych CFM /z mleka/ zfrakcjami białkowymi), stabilizator: hydrolizat kolagenu; maltodekstryna, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, stabilizator: sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K; kompleks wieloenzymowy DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, neutralna proteaza bakteryjna); kakao w proszku, chlorek sodu.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergenysą zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości jaj, glutenu, ryb, orzeszków ziemnych, orzechów i skorupiaków.
Składniki
Whey‑Pro Fusion 1:1 Protein Complex 80% (zimny koncentrat białek serwatkowych /z mleka/, izolat białek serwatkowych CFM /z mleka/ z frakcjami białkowymi), stabilizator: hydrolizat kolagenu; maltodekstryna, kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa , aromat, stabilizator: sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące: sukraloza (Splenda®) i acesulfam K; kompleks wieloenzymowy DigeZyme® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, neutralna proteaza bakteryjna), chlorek sodu.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości jaj, glutenu, ryb, orzeszków ziemnych, orzechów i skorupiaków.
Składniki
Whey‑Pro Fusion 1:1 Protein Complex 80% (ultrafiltrowany, przetworzony w niskiej temperaturze, zainstalowany koncentrat białek serwatkowych /z mleka/,CFM® - Cross‑flow Mikrofiltrowany izolat białka serwatkowego /z mleka/ z frakcjami białkowymi [beta‑laktoglobulina, alfa‑laktoglobulina, albumina surowicy, immunoglobulina, glikomakropeptyd, laktoferyna i laktoperoksydaza]); stabilizator: hydrolizat kolagenu; maltodekstryna, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, stabilizator: sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące: sukraloza Splenda® i acesulfam K; barwnik: kompleksy chlorofilowe miedzi); opatentowany wieloenzymatyczny kompleks enzymów trawiennych DigeZyme® (amylaza, lipaza, laktaza, celulaza i neutralna proteaza bakteryjna), sól.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości jaj, glutenu, ryb, orzeszków ziemnych, orzechów i skorupiaków.
Zalecenia producenta
- 1 porcja to 35 g (1 miarka).
- Przyjmować 1 porcję 1 - 3 razy dziennie, w zależności od dziennego zapotrzebowania na białko.
- Wymieszać 1‑2 porcje w 200‑300 ml wody lub mleka o niskiej zawartości tłuszczu.
Uwaga
- Napój białkowy z substancjami słodzącymi.
- Źródło fenyloalaniny.
- Nieodpowiedni dla osób cierpiących na fenyloketonurię.
- Nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących piersią.
- Nie przekraczać zalecanej dziennej dawki.
- Nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
- Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
- Nie nadaje się dla osób nietolerujących laktozy.
- Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25°C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i mrozem.
- Producent nie ponosi odpowiedzialności za szkody spowodowane niewłaściwym użytkowaniem lub przechowywaniem.
- Oryginalna nazwa produktu Whey Pure Fusion Protein