Diety
Wartości odżywcze
Marka
Forma
Smak
- Przyprawy i zioła (8) Reset przyprawy i zioła
- Chili (4) Reset chili
- Czekolada (91)
- Wanilia (50)
- Truskawka (39)
- Chili (4) Reset chili
- Przyprawy i zioła (8) Reset przyprawy i zioła
- Ananas (2)
- Banan (34)
- BBQ (2)
- Bez smaku (21)
- Biała czekolada (22)
- Brownie (6)
- Brzoskwinia (4)
- Cola (1)
- Cookie (22)
- Cynamon (14)
- Cytryna (6)
- Czarna porzeczka (1)
- Czekolada (91)
- Czereśnia (1)
- Gruszka (1)
- Herbata (2)
- Jabłko (5)
- Jagoda (4)
- Jeżyna (2)
- Karmel (25)
- Kawa (10)
- Kokos (23)
- Limonka (1)
- Malina (9)
- Mango (6)
- Marcepan (3)
- Masło orzechowe (13)
- Mięso (1)
- Migdały (11)
- Miód (1)
- Orzech nerkowca (1)
- Orzechy laskowe (29)
- Orzechy pekan (4)
- Orzechy włoskie (1)
- Orzeszki ziemne (11)
- Owoce leśne (5)
- Owoce tropikalne (6)
- Piernik (1)
- Pistacja (7)
- Pomarańcza (7)
- Słodycze (1)
- Słony karmel (22)
- Solony (7)
- Syrop klonowy (3)
- Truskawka (39)
- Wanilia (50)
- Wiśnia (1)
- Żurawina (1)
Vilgain Chipsy kokosowe BIO
– pieczone, chrupiące, intensywnie pachnące i smaczne, bez dodatków
Sól morska 40 g
7,99 zł
Vilgain Migdały prażone na sucho
– świeża chrupiąca przekąska delikatnie pieczona gorącym powietrzem
Sól 250 g
16,90 zł
Vilgain Mieszanka orzechów prażona na sucho
– chrupiący wybór pełen wysokiej jakości tłuszczów
Bbq z chili 250 g
19,90 zł
Vilgain Pistacje prażone na sucho
– świeże i delikatnie przetworzone chrupiące orzechy
Sól
od 18,90 zł
Vilgain Suszona wołowina jerky bites
– kawałki mięsa z młodych byków, czeskiej hodowli i produkcji, bez konserwantów i glutaminianów
Sól 50 g
24,90 zł
Vilgain Suszona wołowina jerky bites
– kawałki mięsa z młodych byków, czeskiej hodowli i produkcji, bez konserwantów i glutaminianów
Chili 50 g
24,90 zł
Vilgain Beef jerky BIO
– słuszna porcja białka z wysokiej jakości czeskiego mięsa bez konserwantów i aromatów
Sól morska 50 g
Spodziewamy się 4. 6.
Vilgain Beef jerky BIO
– słuszna porcja białka z wysokiej jakości czeskiego mięsa bez konserwantów i aromatów
Sól morska 25 g
Spodziewamy się 4. 6.