Diety
Nie zawiera
Wartości odżywcze
Marka
- Vilgain (10) Reset Vilgain
- Nutrend (6)
- Amix (3)
- AllNutrition (2)
- BioTech USA (2)
Smak
- Kokos (6) Reset kokos
- Solony (4) Reset solony
- Czekolada (8)
- Bez smaku (5)
- Masło orzechowe (5)
- Kokos (6) Reset kokos
- Solony (4) Reset solony
- Ananas (1)
- Banan (1)
- Bez smaku (5)
- Brownie (1)
- Chili (4)
- Ciasto marchewkowe (1)
- Cookie (2)
- Cynamon (2)
- Czarna porzeczka (1)
- Czekolada (8)
- Kakao (1)
- Karmel (3)
- Kawa (1)
- Malina (3)
- Mango (1)
- Masło orzechowe (5)
- Migdały (3)
- Orzech nerkowca (1)
- Orzechy laskowe (4)
- Orzechy pekan (1)
- Orzeszki ziemne (4)
- Przyprawy i zioła (4)
- Red velvet (1)
- Słodycze (1)
- Słony karmel (5)
- Snickerdoodle (1)
- Truskawka (3)
- Wanilia (2)
Vilgain Plant Protein Mini Cookies
– 22% białka roślinnego, polewa czekoladowa, super miękka konsystencja z nadzieniem
Kokos 50 g (2 x 25 g)
8,19 zł
Vilgain Trouble Protein Bar
– kremowy baton białkowy z 29% wysokiej jakości białka, słodzony stewią
12× Kokos z mleczną czekoladą 55 g
94,56 zł
99,48 zł
Vilgain Trouble Protein Bar
– kremowy baton białkowy z 29% wysokiej jakości białka, słodzony stewią
Kokos z mleczną czekoladą 55 g
8,29 zł
Vilgain Suszona wołowina jerky bites
– kawałki mięsa z młodych byków, czeskiej hodowli i produkcji, bez konserwantów i glutaminianów
Sól 50 g
24,90 zł
Vilgain Ciastko proteinowe
– bezglutenowe, wilgotne ciasteczka pełne wysokiej jakości białka i błonnika
Kokos i migdały 80 g
9,99 zł
Vilgain Prebiotic Protein Bar
– miękka i elastyczna konsystencja, 32% wysokiej jakości białka, naturalne słodzenie i aromat, czysty skład
Coconut Cloud 55 g
8,29 zł
Vilgain Beef bar
– baton proteinowy z wołowiny z najwyższej jakości czeskiego mięsa i orzechów
Sól/pieprz 50 g
11,90 zł
Vilgain Beef jerky BIO
– słuszna porcja białka z wysokiej jakości czeskiego mięsa bez konserwantów i aromatów
Sól morska 50 g
Spodziewamy się 4. 6.
Vilgain Beef jerky BIO
– słuszna porcja białka z wysokiej jakości czeskiego mięsa bez konserwantów i aromatów
Sól morska 25 g
Spodziewamy się 4. 6.