Myprotein Naturalne Masło Migdałowe – 1000 g
Myprotein Naturalne Masło Migdałowe – 1000 g
MyProtein Masło migdałowe - w 100% naturalne masło migdałowe
Masło migdałowe to pyszne, naturalne źródło białka, węglowodanów i zdrowych tłuszczów z orzechów migdałowych. Masło migdałowe Myprotein pomaga utrzymać prawidłowy poziom cholesterolu we krwi oraz zawiera witaminę E i magnez. Migdały używane do produkcji masła migdałowego są prażone w ich naturalnej brązowej skórce. W maśle migdałowym nie ma żadnych innych składników, dzięki czemu jest ono czystym źródłem naturalnej energii.
MyProtein Masło migdałowe:
- W 100% naturalne masło migdałowe
- Bez dodatku soli, cukru i oleju palmowego
- Doskonałe źródło nienasyconych tłuszczów
100 g | |
Wartość energetyczna | 2664 kJ / 644 kcal |
Tłuszcze | 57 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,6 g |
Węglowodany | 6,4 g |
- w tym cukry | 3,9 g |
Błonnik | 6,6 g |
Białko | 24 g |
Sól | 0,03 g |
Witamina E | 24 mg (200 % RWS*) |
Magnez | 270 mg (72 % RWS) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Składniki
100% migdałów.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać inne orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
Zalecenia producenta
- O każdej porze dnia.
- Do bezpośredniego spożycia lub jako dodatek do gotowania.
Uwaga
- Żywność.
- Oddzielanie się oleju jest naturalne, wystarczy wymieszać orzechy.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego.