Vilgain Cukier puder trzcinowy BIO ⁠–⁠ delikatnie przetworzony naturalny słodzik, niebielony

Vilgain Cukier puder trzcinowy BIO ⁠–⁠ delikatnie przetworzony naturalny słodzik, niebielony

Produkt jest obecnie niedostępny i nie można go zamówić

Vilgain Cukier trzcinowey puder BIO to nierafinowana, naturalna mieszanka cukru i melasy bez dodatku barwników. Dzięki delikatnej metodzie mielenia zachowane są korzystne witaminy, pierwiastki śladowe i enzymy.

Zobacz szczegóły

Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Zainspiruj się przepisami z tym produktem

Domowe batoniki twarogowe z czekoladą

Domowe batoniki twarogowe z czekoladą

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,8
30 ocena

wygląda jak zwykła mąka, ale smakuje 9/10

Zdrowsza wersja cukru pudru. Smakuje dokładnie tak samo jak ten klasyczny, ale jest po prostu odrobinę lepszy :D Tam, gdzie nie można użyć klasycznego cukru trzcinowego (np. do pierogów z sernikiem) jest świetny!

Uważam, że cukier puder jest znacznie łatwiejszy w użyciu, więc jestem podekscytowana, że w końcu jest dostępny w zdrowszej opcji.

Pytania

Dyskusja nie posiada jeszcze żadnych postów.