Vilgain Czekolada łamana – wysokiej jakości czekolada "bean to bar", o wysokiej zawartości kakao, bez lecytyny sojowej, substancji żelujących i aromatów
Vilgain Czekolada łamana – wysokiej jakości czekolada "bean to bar", o wysokiej zawartości kakao, bez lecytyny sojowej, substancji żelujących i aromatów
W magazynie 5 lub więcej sztuk
Produkt nie jest obecnie dostępny w magazynie
W magazynie 5 lub więcej sztuk
W magazynie 5 lub więcej sztuk
Opakowanie: 250 g
Opakowanie: 250 g
Opakowanie: 500 g
Opakowanie: 250 g
100 g | |
Wartość energetyczna | 2370 kJ / 566 kcal |
Tłuszcze | 46 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
Węglowodany | 18,4 g |
- w tym cukry | 17,5 g |
Błonnik | 19 g |
Białko | 9,1 g |
Sól | 0,01 g |
100 g | |
Wartość energetyczna | 2618 kJ / 626 kcal |
Tłuszcze | 47,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 30,5 g |
Węglowodany | 44 g |
- w tym cukry | 37,4 g |
Błonnik | 4,6 g |
Białko | 8,5 g |
Sól | 0 g |
100 g | |
Wartość energetyczna | 2618 kJ / 626 kcal |
Tłuszcze | 47,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 28,6 g |
Węglowodany | 41,1 g |
- w tym cukry | 40,2 g |
Białko | 8,5 g |
Sól | 0 g |
Składniki
Ziarna kakao, cukier kokosowy.
Ostrzeżenie dla alergików: może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.
Kraj pochodzenia: Wyprodukowano w Republice Czeskiej.
Składniki
Masa kakaowa 44,5%, mleko w proszku 30%, cukier.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów i nasion sezamu.
Składniki
Masło kakaowe 39%, mleko w proszku 32%, cukier.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów i nasion sezamu.
Uwaga
- Żywność, z cukrem.
- Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o. (dawniej Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, (dawniej Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), NIP 29269555.