Vilgain Grass-Fed Whey Protein Isolate
Pytania
18
odpowiedzianych pytań
Mam pytanie, w sklepie jest słodzik na bazie glikozydów stewiolowych, czy to oznacza, że jest tylko stewia czy jest też cukier, glukoza lub sukraloza lub inne składniki?
Michal
przed miesiącem
Szukam bialka wysokiej jakosci, ale widze ze w tym jest stewia - ktora powoduje bezplodnosc u mezczyzn. Czy jest moze bialko grass fed bez stewii?
Witam, chciałbym kupić izolat bezsmakowy, czy rozważaliście oferowanie go również? Lubię sam aromatyzować moje białko lub dodawać je do owsianki, która zawsze ma inny smak (jabłka, czekolada, banan itp.). Stewia nie pasuje do mojego gustu.
Dzień dobry, chcę złożyć zamówienie, izolat jest na wyczerpaniu, ale nie ma go w magazynie. Chciałbym zapytać, czy będzie w magazynie w tym tygodniu... Nie chcę składać kilku zamówień w ciągu dwóch tygodni, ale muszę uzupełnić zapasy... więc czy warto czekać.
Dziękuję i życzę miłego dnia
Cześć Anna, będziemy mieć produkt z powrotem w magazynie pod koniec stycznia / na początku lutego. 😊. Miłego dnia.
Witam, chciałbym schudnąć i wymodelować sylwetkę około -7 kg. Czy lepsze dla mnie będzie białko czy izolat (nie toleruję laktozy). Dziękuję
Cześć Pavla, jeśli nie toleruje laktozy, polecamy nasz Vilgain Protein Lactose Free Whey Protein https://aktin.cz/vilgain-lactose-free-whey-protein/cokoladovy-sejk-1000-g-42120?searchId=578a997b-2952-4d28-9ec0-95e56054c1ec. W przypadku utraty wagi zalecamy obliczenie deficytu kalorii (15-20%). Białko będzie dobrze chronić masę mięśniową. Miłego dnia
Witam, czy mogę zapytać, kiedy większe opakowanie będzie ponownie dostępne w magazynie? dziękuję
Witam, czy nadaje się również dla kobiet w ciąży? Dziękuję.
Witam, czy planujesz zrobić ten izolat również bez smaku? Dziękuję
Cześć, tak, planujemy 🌸. Miłego dnia.
Witam, wiadomo już kiedy mniej więcej będzie w sprzedaży? 😊
Witam, chciałbym się dowiedzieć dlaczego w smaku bananowym i waniliowym dodawane jest "mleko w proszku" i w jakiej ilości oraz w jaki sposób zwiększa ono zawartość laktozy w porównaniu do smaku truskawkowego/czekoladowego. Dziękuję
Cześć Daniel, mleko w proszku jest dodawane w niektórych smakach, aby wzmocnić smak napoju białkowego. Ilość dodanego mleka w proszku jest niska w obu przypadkach, rzędu jednego procenta. Całkowitą zawartość laktozy w każdym produkcie można znaleźć w tabeli wartości odżywczych, gdzie wiersz "w tym cukry" odpowiada prawie całkowicie całkowitej zawartości laktozy i jest nawet nieco niższy w przypadku smaku truskawkowego i bananowego, ponieważ w tym przypadku cukry również pochodzą częściowo z liofilizowanych owoców w proszku. Miłego dnia
Witam, chciałbym zapytać o metodę izolacji białka. Niestety nie jest ona tutaj wymieniona, więc wolę zapytać.
Dziękuję za odpowiedź.