4,9
143 ocena

Użyłem go raz i nie użyję go ponownie

Słodzik, który jest zdrowy. Ugotowałam pierogi twarogowe z jagodami i użyłam ksylitolu, tak jak w przepisie. Pyszne. I te przepisy nie mają wad. Gotuję prawie codziennie według przepisów na aktin.sk i dziękuję.

Ksylitol po prostu... 🤣

Świetny do pieczenia😊

Doskonały zamiennik cukru.

Wreszcie słodzik, który nie ma chemicznego ogona.

Dobry zamiennik cukru, bez posmaku i silnej słodyczy

Bardzo lubię ten słodzik, który słodzi jak klasyczny cukier i ma o połowę mniej kalorii.

Mój ulubiony słodzik, który dodaję do każdego kolaca❤️ Ma 40% mniej kalorii niż klasyczny cukier, ale nie ma gorzkiego posmaku jak sztuczne słodziki. Nie powoduje próchnicy, a nawet chroni zęby przed płytką nazębną:)

Wypróbowałem zamiast niego erytrytol, ale następnym razem prawdopodobnie ponownie wezmę erytrytol, ponieważ smakują identycznie, tylko cena jest wyższa.