Szukasz wysokiej jakości pasztetu z dużą zawartością delikatnego mięsa o wyrazistym smaku? Vilgain przygotował dla Ciebie wyjątkowo mięsny przysmak z dużą porcją wątróbki wieprzowej.
Zwykłe pasztety kupowane w sklepie często tylko wyglądają jak mięso, a po bliższym przyjrzeniu się okazuje się, że to głównie grudki smalcu i skórki wieprzowe. My oferujemy bardzo wysoką zawartość 55% drobno mielonego mięsa oraz 22% wątróbki wieprzowej. Są one bogate w witaminy z grupy B oraz witaminę A. Doskonałe jako szybkie źródło pełnowartościowego białka.
Pasztety z supermarketów są zwykle pełne azotynów, sztucznych konserwantów, wzmacniaczy smaku i innego balastu, który tylko obciąża organizm. My natomiast doprawiliśmy nasze smarowidło połączeniem suszonej cebuli, imbiru, szczypty cynamonu i cukru gronowego. Produkt jest konserwowany w staromodny sposób, wyłącznie solą i niczym więcej.
Zwierzęta są hodowane na Wyżynie Czeskiej. Pasta ma klasyczną recepturę dostosowaną specjalnie dla nas i jest dostępna w naszej popularnej, łatwej do otwarcia puszce, idealnej w podróży, na kempingu lub jako szybka przekąska w ciągu dnia. Najlepiej smakuje rozsmarowany na chlebie.