4,1
117 ocena

Absolutnie bez smaku, absolutnie nie słodki, ma bardzo śmierdzącą pudrową konsystencję. Nie dla mnie.

Dla mnie super białko, smak kremu waniliowego jest dla mnie najlepszy

Szukałem białka, które nie byłoby zbyt słodkie. To mnie całkowicie przekonało. Wszystkie 3 smaki są pyszne!!! Owszem, ma lekko pękającą konsystencję, ale zupełnie mi to nie przeszkadza. Ważne jest dla mnie, że ma dobry skład, jest słodzone stewią (lubię mój mikrobiom), jest tylko lekko słodkie, a smak jest w sam raz, nie jest za słodkie. Gorąco polecam!

Po wypiciu czuję "cząsteczki" białka, a czekolada mogłaby być mocniejsza, poza tym dobrze

Nie jest słodki, co mi odpowiada, wolałbym trochę bez smaku. Niestety nie podoba mi się jego pękająca konsystencja i jest dla mnie twardy. Spróbuję w piekarniku, może tam będzie ok, ale poza tym nope dla mnie....

Delikatny smak i lekka słodycz:) wszystko rozsądnie w sam raz

Super smaczne białko, wanilia wcale nie jest sztuczna, podwójne kakao niewiele - normalne kakao

wodnisty nie smakuje mi dobrze

Białko jest bardzo sproszkowane (prawdopodobnie przez kazeinę), osobiście nie mogę go do końca wymieszać - tworzy osad. Pod tymi względami multiceluloza z wirusa jest nieporównywalna

Cześć Mila, dla jeszcze lepszego mieszania możesz użyć naszego Vilgain Tritan Shaker https://aktin.cz/vilgain-tritan-shaker-pro/milky-white-700-ml-43398, który dzięki spiralnemu i okrągłemu dnu zapewnia naprawdę idealną konsystencję. Miłego dnia

Bardziej jak kokos. Ale cóż, konsystencja delikatna. Słodkie w sam raz, robiłam na mleku :)