Myprotein Izolat Białka Sojowego

3,8
359 ocena

Świetnie nadaje się do gotowania, na przykład pieczonego makaronu, tofu, różnych smażonych potraw itp.

Całkowicie świetny do owsianki, wanilia smakuje bardzo dobrze 👍

Smak mi odpowiada, ale rozpuszczalność nie jest zbyt dobra.

Smak jest doskonały, ale należy uważać, do czego się go dodaje, ponieważ bardzo zagęszcza. Zalecam więc dodawanie większej ilości płynu do owsianki i innych przepisów.

Kupuję to białko od wielu lat i nigdy nie byłam bardziej zadowolona z innych!

Super białko bez smaku, może być dodawane do słonych potraw.

Najlepszy smak wegańskiego białka. Naprawdę łagodna wanilia

Nic dla mojego podniebienia 🤫 przeciwko smakowi

Tak więc smak, konsystencja i grudkowatość nie są świetne. Następnym razem wolałbym dopłacić za coś lepszego

Owsianka jest pięknie gęsta i czuć w niej wanilię.