Wartości odżywcze
Marka
- Vilgain (12) Reset Vilgain
- BioTech USA (4)
- Myprotein (4)
- Mars (2)
- AllNutrition (1)
Smak
- Karmel (11) Reset karmel
- Brzoskwinia (1) Reset brzoskwinia
- Czekolada (33)
- Wanilia (23)
- Banan (20)
- Brzoskwinia (1) Reset brzoskwinia
- Karmel (11) Reset karmel
- Banan (20)
- Bez smaku (7)
- Biała czekolada (6)
- Brownie (1)
- Cookie (3)
- Cynamon (9)
- Cytryna (1)
- Czekolada (33)
- Jabłko (1)
- Jagoda (3)
- Kawa (4)
- Kokos (2)
- Mango (2)
- Marcepan (3)
- Masło orzechowe (7)
- Migdały (2)
- Miód (1)
- Orzechy laskowe (12)
- Pistacja (3)
- Słony karmel (12)
- Truskawka (17)
- Wanilia (23)
Vilgain Clear Whey Isolate
– o świeżym owocowym smaku, słodzony stewią, z ponad 85% białka
Peach fuzz 500 g
99,90 zł
Vilgain Whey Protein
– wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze
Ciasteczko karmelowe 1000 g
79,90 zł
Vilgain Whey Protein
– wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze
Ciasteczko karmelowe 2000 g
144,90 zł
Vilgain Whey Protein
– wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze
Solony karmel 1000 g
79,90 zł
Vilgain Whey Protein
– wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze
Solony karmel 2000 g
144,90 zł
Vilgain Whey Protein
– wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze
Solony karmel 30 g
4,99 zł
Vilgain Grass-Fed Whey Protein
– z mleka krów karmionych trawą, słodzone stewią, ultrafiltrowane w niskiej temperaturze
Solony karmel 1000 g
99,90 zł
Vilgain Grass-Fed Whey Protein
– z mleka krów karmionych trawą, słodzone stewią, ultrafiltrowane w niskiej temperaturze
Solony karmel 2000 g
179,90 zł
Vilgain Grass-Fed Whey Protein
– z mleka krów karmionych trawą, słodzone stewią, ultrafiltrowane w niskiej temperaturze
Solony karmel 30 g
5,99 zł
Vilgain Whey Protein
– wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze
Ciasteczko karmelowe 30 g
Spodziewamy się 31. 5.