Vilgain Chleb tostowy – 100% naturalny, puszysty, pełnoziarnisty chleb tostowy, tylko 7 składników
Inni kupują razem
Ultra miękki chleb tostowy bez skórki, który wystarcza na dwa tygodnie
Pachnący i miękki pszenny chleb tostowy z włoską oliwą z oliwek, która nadaje mu idealną teksturę i smak.
Żadnych nonsensów, tylko 7 naturalnych składników
Kto lubi jeść pieczywo, w którym nie rozumiesz połowy nazw składników? W naszym chlebusiu toastowym to nic takiego nie znajdziesz. 7 prostych składników i gotowe. To są rzeczy, które sprawiają, że chlebuś toastowy jest tym, czym jest.
Miękki do dwóch tygodni po otwarciu
Nie zawiera sztucznych konserwantów, a mimo to dzięki zawartości wysokiej jakości oleju i odpowiedniemu przechowywaniu, przetrwa do 14 dni pięknie miękka, gotowa w każdej chwili służyć Twojej kulinarnej kreatywności.
100 g | |
Wartość energetyczna | 1077 kJ / 255 kcal |
Tłuszcze | 4,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 44 g |
- w tym cukry | 3,3 g |
Błonnik | 5,1 g |
Białko | 8 g |
Sól | 1,3 g |
Składniki
Mąka pszenna pełnoziarnista 54%, woda, zakwas pszenny (mąka pszenna, woda), oliwa z oliwek 3%, sól, drożdże piwne, słodowana mąka pszenna, gluten pszenny.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są wyróżnione pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości soi i musztardy.
Ostrzeżenie:
- Pełnoziarnisty chleb tostowy z oliwą z oliwek.
- Produkt jest traktowany alkoholem.
- Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Po otwarciu szczelnie zamknąć i przechowywać w lodówce przez maksymalnie 4‑5 dni.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.