Vilgain Gym pack – zwiększyć wydajność przed i po treningu oraz trenować z maksymalną wydajnością
Vilgain Gym pack – zwiększyć wydajność przed i po treningu oraz trenować z maksymalną wydajnością
Najlepszy pakiet dla każdego
entuzjasty fitness 💪
Czy wiesz, jaki jest sekretny przepis na najbardziej efektywny trening dla wzrostu i regeneracji mięśni? Cóż, dobry kicker, wysokiej jakości białko
i krewetki. Aby być sprawnym i w formie? Oto sposób.
Oparty na dowodach Pre‑workout
z najlepszą formułą na rynku
Nowa wersja Vilgain Pre‑Workout to przedtreningówka, jakiej jeszcze nie było. Ulepszona formuła z 10 aktywnymi składnikami w optymalnych ilościach i proporcjach, które wspierają się nawzajem w działaniu, pomoże Ci uzyskać siłę, wytrzymałość i psychiczną motywację do działania.
Wspiera wyniki sportowe
pod każdym względem
Wszystkie składniki aktywne zostały starannie wyselekcjonowane przez nasz doświadczony zespół w oparciu o wyniki rzetelnych badań naukowych i praktyczne doświadczenie. Czego możesz oczekiwać od naszej przedtreningówki?
Serwatka o wysokiej czystości z Holandii
Do oddzielania serwatki stosujemy niskotemperaturowy proces ultrafiltracji. W tym procesie mleko przechodzi przez membrany z małymi porami, które zatrzymują większe cząsteczki białka, podczas gdy woda i inne małe jony przepływają przez nie. Otrzymane w ten sposób białko jest wysokiej jakości, skoncentrowane i wolne od niepożądanych zanieczyszczeń.
Delikatna metoda przetwarzania zachowuje cenne frakcje białkowe. Są to wzmacniające odporność ß-Laktoglobuliny i α-Laktoglobuliny oraz chroniąca organizm przed infekcjami bakteryjnymi i wirusowymi Immunoglobulina G. Nie mniej ważna jest Laktoferyna, która poprawia wchłanianie żelaza.
Superfood odpowiedni dla każdego
Vilgain Whey Protein możesz spożywać o każdej porze dnia. Odpowiedni dla każdego, kto chce zachować zdrowie i świetną kondycję. Znajdzie swoje zastosowanie nie tylko u sportowców, ale u każdego, kto jest zainteresowany zdrowym stylem życia. Zdecydowanie nie jest to produkt przeznaczony tylko dla kulturystów.
Wspomaga siłę, szybkość i ogólną wydajność fizyczną
Kreatyna występuje naturalnie w naszym organizmie, głównie w komórkach mięśniowych w postaci fosforanu kreatyny, który bierze udział w produkcji energii. Jednak suplementacja kreatyną może zwiększyć zapasy fosforanu kreatyny nawet o 20‑40% i zwiększyć wydajność na kilka sposobów.
Wszyscy sportowcy skorzystają z efektów
Piłkarze, biegacze, osoby ćwiczące na siłowni... Wykazano, że suplementacja kreatyną zwiększa siłę i szybkość potrzebną w większości dyscyplin sportowych, zwłaszcza tych, które koncentrują się na wykorzystaniu systemu energetycznego ATP/CP.
Vilgain Pre-workout 2.0 – czerwony pomarańcz 450 g
Opakowanie: 450 gDawkowanie: 15 g (2 miarki)
Dawki w opakowaniu: 30
15 g | |
Jabłczan L‑cytruliny 2:1 | 4500 mg |
Beta‑alanina | 3500 mg |
L‑arginina AKG 2:1 | 2000 mg |
Tauryna | 2000 mg |
Ekstrakt z liści zielonej herbaty (30% EGCG) | 500 mg |
L‑tyrozyna | 500 mg |
Cytykolina | 250 mg |
Kofeina NATCAFF® z ziaren kawy | 200 mg |
Synefryna | 20 mg |
Ekstrakt z czarnego pieprzu (95% piperyny) | 10 mg |
Jabłczan l‑cytruliny 2:1, beta‑alanina, alfa‑ketoglutaran l‑argininy 2:1, tauryna, substancja przeciwzbrylająca (krzemionka), ekstrakt z liści chińskiego drzewa herbacianego (30% EGCG), l‑tyrozyna, naturalny aromat, CDP‑cholina (cytykolina), kofeina ekstrahowana z ziaren kawy, proszek buraczany, maltodekstryna, substancja słodząca (glikozydy stewiolowe), ekstrakt z gorzkiej pomarańczy (80% synefryny), ekstrakt z czarnego pieprzu (95% piperyny).
Zalecenia producenta
- Wymieszać 2 miarki (15 g) w 200 ml wody.
- Spożywać 20‑30 minut przed ćwiczeniami.
- Produkt zawiera ko feinę: nie zaleca się przyjmowania na mniej niż 6 godzin przed planowanym snem.
- 1 porcja (15 g) zawiera 200 mg ko feiny: nie należy przekraczać całkowitego dziennego spożycia 400 mg kofeiny.
- Jeśli nie jesteś przyzwyczajony do przyjmowania suplementów przedtreningowych, zalecamy rozpoczęcie od połowy dawki.
Uwaga
- Suplement diety zawierający substancje słodzące.
- Nie przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
- Produkt nie zastępuje zróżnicowanej i zbilansowanej diety.
- Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
- Zawiera duże ilości kofeiny (200 mg w 1 porcji).
- Produkt nieodpowiedni dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących piersią.
- Przechowywać szczelnie zamknięte w suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego, w temperaturze pokojowej.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – czekolada i orzech laskowy 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1594 kJ / 376 kcal | 478 kJ / 113 kcal |
Tłuszcze | 7,4 g | 2,2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5 g | 1,5 g |
Węglowodany | 8,4 g | 2,5 g |
- w tym cukry | 7,3 g | 2,2 g |
Błonnik | 3 g | 0,9 g |
Białko | 67,8 g | 20,3 g |
Sól | 0,52 g | 0,16 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany instantyzowany koncentrat białka serwatkowego 84%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), pełne mleko w proszku*, naturalny aromat, substancja zagęszczająca: guma guar, kakao w proszku 2,6%, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
*Pochodzi z upraw ekologicznych.
Ostrzeżenie dla alergików.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Kreatyna Creapure® – 120 kapsułek
Opakowanie: 120 kapsułekDawkowanie: 3 kapsułki (2 razy dziennie)
Dawki w opakowaniu: 40
3 kapsułki | 6 kapsułek | |
Creapure® Monohydrat kreatyny | 2,1 g | 4,2 g |
Monohydrat kreatyny Creapure®, kapsułki celulozowe, mąka ryżowa, substancja przeciwzbrylająca (stearynian magnezu).
Kraj produkcji: UE.
Dawkowanie
- Przyjmować 3 kapsułki dwa razy dziennie.
Uwaga
- Suplement diety.
- Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
- Nie stosować u dzieci, kobiet w ciąży i karmiących.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Nie jest przeznaczony jako substytut zróżnicowanej diety.
- Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, ID 29269555.
Vilgain Whey Protein – ciasteczko karmelowe 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1580 kJ / 374 kcal | 474 kJ / 112 kcal |
Tłuszcze | 7 g | 2,1 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,7 g | 1,4 g |
Węglowodany | 8,1 g | 2,4 g |
- w tym cukry | 7,6 g | 2,3 g |
Błonnik | 2,9 g | 0,9 g |
Białko | 68,2 g | 20,5 g |
Sól | 0,82 g | 0,25 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany instantyzowany koncentrat białka serwatkowego 85%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), pełne mleko w proszku*, naturalny aromat, substancja zagęszczająca: guma guar, mielony cynamon 1,3%, karmel (cukier) 0,7%, sól himalajska, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
*Pochodzi z upraw ekologicznych.
Ostrzeżenie dla alergików. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów drzewnych i zbóż zawierających gluten.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność zawierająca cukier i substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Ten produkt jest przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain Whey Protein – masło orzechowe i solony karmel 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1473 kJ / 348 kcal | 442 kJ / 105 kcal |
Tłuszcze | 5,6 g | 1,7 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3,9 g | 1,2 g |
Węglowodany | 5,1 g | 1,5 g |
- w tym cukry | 5,1 g | 1,5 g |
Błonnik | 2,2 g | 0,7 g |
Białko | 68,3 g | 20,5 g |
Sól | 1,4 g | 0,41 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego instantyzowany 88 %(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), pasta z orzeszków ziemnych w proszku(orzeszki ziemne) 6,5 %, substancja zagęszczająca: guma guar, naturalny aromat, sól himalajska 0,9, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcion ką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – czekolada i banan 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1587 kJ / 376 kcal | 476 kJ / 113 kcal |
Tłuszcze | 6,6 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,5 g | 1,3 g |
Węglowodany | 10,6 g | 3,2 g |
- w tym cukry | 9,1 g | 2,7 g |
Błonnik | 3 g | 0,9 g |
Białko | 67 g | 20,1 g |
Sól | 0,50 g | 0,15 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany instantyzowany koncentrat białek serwatkowych 84%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), liofilizowany banan w proszku 4,5%, pełne mleko w proszku*, naturalny aromat: czekoladowy; banan, substancja zagęszczająca: guma guar, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1,2%, substancja słodząca: glikozyd stewiolowy.
*Z upraw ekologicznych.
Ostrzeżenie dla alergików. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów drzewnych i zbóż zawierających gluten.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – solony karmel 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1562 kJ / 370 kcal | 469 kJ / 111 kcal |
Tłuszcze | 6,2 g | 1,8 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,2 g | 1,3 g |
Węglowodany | 6,4 g | 1,9 g |
- w tym cukry | 6,2 g | 1,9 g |
Błonnik | 2,3 g | 0,7 g |
Białko | 70,9 g | 21,3 g |
Sól | 1,8 g | 0,53 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego instantyzowany 90%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, substancja zagęszczająca: guma guar, pełne mleko w proszku**, sól himalajska, karmel (cukier) 0,7%, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
**z rolnictwa ekologicznego
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność zawierająca cukier i substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Ten produkt jest przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain Whey Protein – chai latte 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1630 kJ / 386 kcal | 489 kJ / 116 kcal |
Tłuszcze | 8,1 g | 2,4 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,3 g | 1,6 g |
Węglowodany | 10 g | 3 g |
- w tym cukry | 8,7 g | 2,6 g |
Błonnik | 3,6 g | 1,1 g |
Białko | 66,7 g | 20 g |
Sól | 0,54 g | 0,16 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany instantyzowany koncentrat białka serwatkowego 82%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), pełne mleko w proszku* 10%, mieszanka przypraw chai (mielony cynamon, suszony imbir*, kardamon*, ziele angielskie*, gałka muszkatołowa*, goździki*, czarny pieprz*) 3%, substancja zagęszczająca: guma guar, naturalny aromat, mielona wanilia, substancja słodząca glikozyd stewiolowy.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów drzewnych i zbóż zawierających gluten.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Vilgain Whey Protein – banan 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1636 kJ / 387 kcal | 491 kJ / 116 kcal |
Tłuszcze | 6,7 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,5 g | 1,4 g |
Węglowodany | 12 g | 3,6 g |
- w tym cukry | 10,3 g | 3,1 g |
Błonnik | 2,9 g | 0,9 g |
Białko | 68,3 g | 20,5 g |
Sól | 0,51 g | 0,15 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego instantyzowany 86%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), banan liofilizowany w proszku 6%, mleko pełne w proszku**, substancja zagęszczająca: guma guar, aromat naturalny, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
**z rolnictwa ekologicznego
Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach produktu. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – mango lassi 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1622 kJ / 384 kcal | 487 kJ / 115 kcal |
Tłuszcze | 6,8 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,6 g | 1,4 g |
Węglowodany | 11,3 g | 3,4 g |
- w tym cukry | 10,6 g | 3,2 g |
Błonnik | 2,8 g | 0,8 g |
Białko | 67,9 g | 20,4 g |
Sól | 0,52 g | 0,16 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego instantyzowany 86%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), mleko pełne w proszku*, liofilizowane mango w proszku 5%, substancja zagęszczająca: guma guar, aromat naturalny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego
Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – czekolada 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1605 kJ / 381 kcal | 482 kJ / 114 kcal |
Tłuszcze | 8,4 g | 2,5 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,6 g | 1,7 g |
Węglowodany | 8,7 g | 2,6 g |
- w tym cukry | 7,5 g | 2,2 g |
Błonnik | 4,1 g | 1,2 g |
Białko | 65,5g | 19,6 g |
Sól | 0,50 g | 0,15 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego instantyzowany 79 %(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), mleko pełne w proszku**, kakao w proszku** 6,7 % (kakao w proszku**, regulator kwasowości (węglan potasu), naturalny aromat, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
**z rolnictwa ekologicznego
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – biała czekolada, banan i wanilia 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1605 kJ / 380 kcal | 481 kJ / 114 kcal |
Tłuszcze | 6,6 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,4 g | 1,3 g |
Węglowodany | 9,9 g | 3 g |
- w tym cukry | 8,4 g | 2,5 g |
Błonnik | 2,4 g | 0,7 g |
Białko | 69 g | 20,7 g |
Sól | 0,51 g | 0,15 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany instantyzowany koncentrat białka serwatkowego 87%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), pełne mleko w proszku*, liofilizowany banan w proszku 3%, naturalny aromat, substancja zagęszczająca: guma guar, mielona wanilia 0,5%, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
*Z upraw ekologicznych.
Ostrzeżenie dla alergików. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – Biała czekolada i orzech laskowy 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1623 kJ / 384 kcal | 487 kJ / 115 kcal |
Tłuszcze | 8 g | 2,4 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,4 g | 1,6 g |
Węglowodany | 9 g | 2,7 g |
- w tym cukry | 8,8 g | 2,6 g |
Błonnik | 2,4 g | 0,7 g |
Białko | 67,8 g | 20,3 g |
Sól | 0,55 g | 0,17 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
83% ultrafiltrowany instantyzowany koncentrat białka serwatkowego(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), pełne mleko w proszku*, naturalny aromat: biała czekolada; orzech laskowy, substancja zagęszczająca: guma guar, mielona wanilia, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
*Pochodzi z upraw ekologicznych.
Ostrzeżeniedla alergików. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – wanilia 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1614 kJ / 382 kcal | 484 kJ / 115 kcal |
Tłuszcze | 7,1 g | 2,1 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,8 g | 1,4 g |
Węglowodany | 8,5 g | 2,5 g |
- w tym cukry | 7,5 g | 2,2 g |
Błonnik | 2,5 g | 0,8 g |
Białko | 69,8 g | 20,9 g |
Sól | 0,54 g | 0,16 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego instantyzowany 88 %(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), mleko pełne w proszku**, substancja zagęszczająca: guma guar, wanilia mielona 0,5 %, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
**z rolnictwa ekologicznego
Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach produktu. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – truskawka 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1617 kJ / 382 kcal | 485 kJ / 115 kcal |
Tłuszcze | 6,8 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,5 g | 1,3 g |
Węglowodany | 11,8 g | 3,5 g |
- w tym cukry | 10,3 g | 3,1 g |
Błonnik | 3,4 g | 1 g |
Białko | 66,9 g | 20,1 g |
Sól | 0,50 g | 0,15 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego instantyzowany 84%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), liofilizowana truskawka w proszku 7%, mleko pełne w proszku*, substancja zagęszczająca: guma guar, aromat naturalny, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego
Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach produktu. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – truskawka i banan 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1621 kJ / 384 kcal | 486 kJ / 115 kcal |
Tłuszcze | 6,6 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,4 g | 1,3 g |
Węglowodany | 13,4 g | 4 g |
- w tym cukry | 10,7 g | 3,2 g |
Błonnik | 3,2 g | 1 g |
Białko | 66 g | 19,8 g |
Sól | 0,50 g | 0,15 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany instantyzowany koncentrat białka serwatkowego 83%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), pełne mleko w proszku*, liofilizowana truskawka w proszku 4%, naturalny aromat, liofilizowany banan w proszku 3%, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
*Pochodzi z upraw ekologicznych.
Ostrzeżeniedla alergików. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – rolka cynamonowa 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1635 kJ / 387 kcal | 490 kJ / 116 kcal |
Tłuszcze | 7,2 g | 2,1 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,8 g | 1,4 g |
Węglowodany | 9,3 g | 2,8 g |
- w tym cukry | 7,6 g | 2,3 g |
Błonnik | 3,7 g | 1,1 g |
Białko | 69,5 g | 20,9 g |
Sól | 0,54 g | 0,16 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany instantyzowany koncentrat białka serwatkowego 87%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), pełne mleko w proszku*, substancja zagęszczająca: guma guar, mielony cynamon 2,5%, naturalny aromat, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
*Z rolnictwa ekologicznego
Ostrzeżeniedla alergików. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – Biały marcepan 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1612 kJ / 381 kcal | 484 kJ / 114 kcal |
Tłuszcze | 7,5 g | 2,3 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5 g | 1,5 g |
Węglowodany | 10 g | 8 g |
- w tym cukry | 8 g | 2,4 g |
Białko | 68 g | 20 g |
Sól | 0,53 g | 0,16 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego instantyzowany 88%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), mleko pełne w proszku**, substancja zagęszczająca: guma guar, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
**z rolnictwa ekologicznego
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Whey Protein – Toffee Nut Latte 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1640 kJ / 389 kcal | 492 kJ / 117 kcal |
Tłuszcze | 7,9 g | 2,4 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,4 g | 1,6 g |
Węglowodany | 10,7 g | 3,2 g |
- w tym cukry | 9,5 g | 2,9 g |
Błonnik | 2,2 g | 0,7 g |
Białko | 67,4 g | 20,2 g |
Sól | 0,56 g | 0,17 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Instantyzowany koncentrat białek serwatkowych(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa) 83%, pełne mleko w proszku* 10%, substancja zagęszczająca: guma guar, naturalne aromaty, barwnik: karmel 1,3%, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
*z rolnictwa ekologicznego.
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcion ką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów i zbóż zawierających gluten.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.