Vilgain Masło migdałowe z aktywowanych orzechów BIO

4,3
49 ocena

Nie kupię tego masła ponownie, smak jest gorzki. Odkąd jadłam masło migdałowe, zawsze było słodkie, ale to jest niejadalne.

Cześć Katherine, masło jest wykonane w 100% z aktywowanych migdałów Valencia, które są jednymi z najwyższej jakości migdałów na rynku. Smak aktywowanego masła migdałowego jest bardzo specyficzny i różni się od zwykłego masła migdałowego. Życzę miłego dnia,

Czuć nutę marcepanu jako finalna nuta aksamitnego smaku. Dla mnie bomba. W ogóle nie czuję goryczy w tym słoiku, który zamówiłem. Konsystencja mocno kremowa. Może goryczy to kwestia gorszej parti orzechów? Albo smaku indywidualnie u każdego. Zamówiłem kolejne 5 słoików na promocji 15% Polecam

Delikatne, elastyczne, nie rozwarstwia się, bardzo dobre. W porównaniu do innych maseł 100% migdałowych jest o włos bardziej gorzkie, ale to nie przeszkadza. Polecam.

Piękna płynna konsystencja.

Dobra konsystencja, ale migdały były bardzo gorzkie w moim maśle. Niestety dla nas niejadalne 😕

Jest niesamowicie dobry. Napis na wieczku, który dokładnie na to wskazuje /"Łatwo otworzyć, trudno zamknąć"/ jest absolutnie trafny. Nie można przestać jeść. Najlepsze masło orzechowe, jakie kiedykolwiek jadłem.

Najlepsze masło migdałowe, jakie kiedykolwiek próbowałam. Niesamowita kremowa konsystencja i słodki marcepanowy smak.

Jadłam go dwa razy i za każdym razem był gorzki. Konsystencja jest niesamowita, ale nie podoba mi się smak, zgubił się podczas pieczenia.

Po przeczytaniu recenzji spodziewałem się czegoś innego. Dla mnie smakuje po prostu wyjątkowo gorzko :(.

Jeśli jakieś masła są idealne, to właśnie te, zrobione z aktywowanych orzechów. Nie poczujesz smaku, nie wiesz.