Vilgain Masło z nerkowca z aktywowanych orzechów BIO ⁠–⁠ delikatny krem z nieprażonych orzechów doskonałej konsystencji

Vilgain Masło z nerkowca z aktywowanych orzechów BIO ⁠–⁠ delikatny krem z nieprażonych orzechów doskonałej konsystencji

Produkt jest obecnie niedostępny i nie można go zamówić

Vilgain Masło z aktywowanych orzechów nerkowca to ultradrobne, ręcznie przetwarzane masło wykonane w 100% z aktywowanych nieprażonych orzechów nerkowca.

Zobacz szczegóły

Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,8
60 ocena

Nie wiem jak to jeść. Jest twardy jak pasta i nieprzyjemny w ustach. Jakość jest z pewnością doskonała.

Witaj Hana, twarda konsystencja masła może być spowodowana niską temperaturą. Zalecamy umieszczenie masła na krótko w ciepłym miejscu - na przykład na kaloryferze lub w kąpieli wodnej. Jeśli to nie pomoże, prosimy o kontakt. Życzymy miłego dnia,

Absolutnie niesamowite masło z nerkowców!

Najlepsze masło 😊 jeśli nie lubisz masła orzechowego to to na pewno będzie 😊

Doskonały do płatków owsianych

2
odpowiedziane pytania
Dzień dobry, co to znaczy, że długo się nie rozpadnie? Horyzont czasowy...dziękuję
Kiedyś też moczyłem orzechy, ale potem zaczęły pojawiać się różne badania na ten temat (np. to https://doi.org/10,1016/j.foodchem.2020,126529), które obalają pozytywny efekt moczenia orzechów i sugerują raczej pogorszenie wartości odżywczych. Z kolei moczenie roślin strączkowych i zbóż potwierdza ten efekt (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4325021/), ale nie orzechów. Skąd więc wniosek, że "aktywowane" orzechy są lepsze? Dzięki.