Vilgain Masło z nerkowca z aktywowanych orzechów BIO

4,8
56 ocena

Nie wiem jak to jeść. Jest twardy jak pasta i nieprzyjemny w ustach. Jakość jest z pewnością doskonała.

Witaj Hana, twarda konsystencja masła może być spowodowana niską temperaturą. Zalecamy umieszczenie masła na krótko w ciepłym miejscu - na przykład na kaloryferze lub w kąpieli wodnej. Jeśli to nie pomoże, prosimy o kontakt. Życzymy miłego dnia,

Bardzo smaczne masło o delikatnej konsystencji... Wolę masła orzechowe z aktywowanych orzechów.

Absolutnie niesamowite masło z nerkowców!

Najlepsze masło 😊 jeśli nie lubisz masła orzechowego to to na pewno będzie 😊

Doskonały do płatków owsianych

Bardzo pyszne, kremowe, uwielbiam je 😍

Najlepsze masło z nerkowców na świecie!

Jest doskonały

Cudownie kremowe i przyjemnie słodkie masło z nerkowców. :)

Wypróbowałam już kilka maseł z nerkowców od różnych producentów, ale to z aktywowanych orzechów jest zdecydowanie NAJLEPSZE! W porównaniu do innych maseł z nerkowców, ma znacznie mocniejszy smak, a aksamitnie gładka konsystencja jest niesamowita!