Diety
Nie zawiera
Wartości odżywcze
Marka
Forma
Smak
- Cookie (33) Reset cookie
- Mango (12) Reset mango
- Czekolada (151)
- Wanilia (70)
- Truskawka (56)
- Cookie (33) Reset cookie
- Mango (12) Reset mango
- Ananas (8)
- Banan (44)
- BBQ (1)
- Bez smaku (29)
- Biała czekolada (30)
- Birthday cake (2)
- Brownie (12)
- Brzoskwinia (7)
- Chili (4)
- Ciasto marchewkowe (1)
- Cola (3)
- Cynamon (13)
- Cytryna (13)
- Czarna porzeczka (8)
- Czekolada (151)
- Czereśnia (5)
- Grejpfrut (4)
- Gruszka (1)
- Herbata (3)
- Jabłko (9)
- Jagoda (4)
- Jeżyna (3)
- Kakao (1)
- Karmel (41)
- Kawa (14)
- Kokos (34)
- Limonka (4)
- Malina (16)
- Marcepan (3)
- Masło orzechowe (27)
- Migdały (14)
- Miód (1)
- Morela (2)
- Orzech nerkowca (2)
- Orzechy laskowe (32)
- Orzechy pekan (2)
- Orzechy włoskie (1)
- Orzeszki ziemne (18)
- Owoce leśne (12)
- Owoce tropikalne (16)
- Panna cotta (1)
- Pistacja (9)
- Pomarańcza (27)
- Poncz owocowy (2)
- Przyprawy i zioła (7)
- Red velvet (1)
- Ser (1)
- Słodycze (2)
- Słony karmel (32)
- Snickerdoodle (2)
- Solony (5)
- Truskawka (56)
- Wanilia (70)
- Warzywa (1)
- Wiśnia (1)
- Żurawina (6)
Vilgain Whey Protein
– wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze
Mango lassi 1000 g
79,90 zł
Vilgain Energy bar
– bezglutenowy baton owocowy, tylko z 4 naturalnych składników, źródło błonnika
Mango 55 g
4,99 zł
Pakiet próbek Grass-Fed białka
– połączenie koncentratów i izolatów z mleka krów karmionych trawą, bez syntetycznych aromatów i barwników
65,01 zł
76,38 zł
Vilgain Protein Candy Bar
– 25% białka mleka, kremowa puszysta konsystencja, bogaty smak z naturalnych składników
Ciasto orzechowe do herbatników 60 g
Spodziewamy się 17. 5.
Vilgain Whey Protein
– wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze
Mango lassi 30 g
Spodziewamy się za 4 dni
Vilgain Grass-Fed Whey Protein
– z mleka krów karmionych trawą, słodzone stewią, ultrafiltrowane w niskiej temperaturze
Ciasteczko marcepanowe z pistacjami 30 g
Spodziewamy się 10. 5.