Vilgain Masło z orzechów laskowych Piemont
Recenzje
Orzech laskowy z Vilgain i ten z Szufana zaliczam do najlepszych maseł tego typu na naszym rynku. Przy czym ten z Vilgain wciąż bije Szufana o włos, bo jest tak cudownie gładki i kremowy.
Doskonały
idealnie... Nie mogę się doczekać, kiedy znów będzie w magazynie
Trochę bardziej płynna konsystencja, ale mi to nie przeszkadza. Smakuje wyraźnie orzechami laskowymi. Kupiłem też masło z orzechów laskowych od Shufana i Vilgain wydaje się lepsze - intensywniejszy smak.
Ślinka mi cieknie na sam widok tej szklanki na zdjęciu. Jest przepyszna.
Jak na mój gust jest bardzo gorzki i bardzo płynny. Po prostu trzeba się przyzwyczaić do tego smaku... Chyba zostanę przy nerkowcach :)
Smak w ogóle mi nie odpowiadał.
Moje ulubione masło z orzechów laskowych. Tekstura, konsystencja, smak = najlepsze jakie kiedykolwiek jadłam!
Tak smaczne! Tak delikatny! Boski
Byłem trochę rozczarowany masłem, ma gorzki smak.