Vilgain Masło z orzechów laskowych Piemont

4,8
71 ocena

Smakuje jak bueno 😋

smakuje dobrze, ale konsystencja jest strasznie rzadka, nawet jeśli zostawię masło w lodówce

Cześć Evi, spróbuj naprawdę dobrze wymieszać masło, aby uzyskać kremową konsystencję. Miłego dnia

Dużo oleju

Cześć Lenka, zaleca się odpowiednie wymieszanie oleju, aby konsystencja produktu była idealna :). Miłego dnia

Bardzo przyjemny i delikatny smak.

Doskonałe masło. Szkoda tylko, że nie jest robione z namoczonych orzechów....

Świetne masło orzechowe, cóż mogę powiedzieć. :)

smakuje jak orzechy laskowe

Pyszne i bardzo miękkie masło. Konsystencja jest bardziej płynna, co bardzo doceniam.

Masło mi smakowało, ale jest gorzkie.

Po prostu pyszne 😎