Vilgain Nut Butter Cups BIO
Recenzje
Dla mnie spore rozczarowanie. Czekolada ma grubą warstwę, tłustą konsystencję i taki dziwny "ogonek". W środku jest bardzo mało masła orzechowego, więc orzeszki i czekolada nie mieszają się w smaku, za to czekolada jest bardzo dominująca.
Najlepsza varinta dla Reeses. Może nawet lepsza!!! Dla mnie najlepsze orzechy laskowe.
reeses nie są, ale skład jest znacznie lepszy i dobrze smakują
Bardzo rozczarowujące. Uwielbiam masła orzechowe i białą czekoladę, ale to jest dalekie od smaku obu składników. Czekolada smakuje dziwnie nieświeżo. Masła orzechowego jest mało, więc niestety przeważa stęchła część "czekolady". Wolałabym raz na jakiś czas zjeść "prawdziwe" babeczki :)
Czekoladowe opakowanie ma tłustą konsystencję i smak. Da się zjeść, ale nie dla mnie powtórki