10
odpowiedzianych pytań
Czy można go przygotować w inny sposób niż w mikrofalówce, która niszczy wszystkie składniki odżywcze?
Witam. Proszę o jakąś opcję bez glutenu i owsa? Mój przyjaciel ma celiakię, ale nie może nawet jeść owsa... więc gryka czy coś? Dziękuję
1
Cześć/dobry dzień, moje ciasto z mchu również przeciekło i skleiło się wokół krawędzi. Został tylko kawałek twardej masy na dnie wysokiego kubka. Piekłam je przez 2,5 minuty. Zrobię 6 sztuk za 300,-, a jak zrobię 6 to wyrzucę do kosza :-/. Z recenzji wynika, że takich jak ja jest więcej.
Czy można piec w zwykłym piekarniku?
Witam, postępuję zgodnie z instrukcją, ale ciasto zawsze wycieka, połowa odpada, a reszta jest niedokończona. Smakuje dziwnie. Co jeszcze mogę zrobić z tej mieszanki, naprawdę nie chcę codziennie myć MWT, a potem w zasadzie wszystko wyrzucić :-( Kupiłem mieszankę na podstawie recenzji, ale naprawdę nie mam pojęcia, co robię źle :-( Dzięki za wszelkie porady.
2
Witam, czy ten produkt jest odpowiedni dla dzieci w wieku 10 i 12 lat? Dziękuję za odpowiedź.
Witam, czy wiadomo jaka jest zawartość laktozy w porcji? Mam nietolerancję, jednak nie przeszkadzają mi mniejsze ilości, zwłaszcza jeśli jedzenie nie jest w formie płynnej. Dziękuję :)
Witam, w opisie nazwy jest napisane 4 rodzaje białka, ale w składnikach jest tylko białko mleka. Mam nietolerancję tylko na serwatkę, czy ona też się w nim znajduje? Wielkie dzięki :-)
Cześć, nie mam pojęcia, co robię źle, ale za każdym razem, gdy wyjmuję ciasto z mikrofalówki, jest twarde jak skała. Jest niejadalny. Robię wszystko zgodnie z instrukcją.
1
Witam, chciałam zapytać czy mogę wybrać mleko zamiast wody do przygotowania, dziękuję za odpowiedź.