Vilgain R2E Kurczak – soczyste gotowane mięso z chowu bezklatkowego
Vilgain R2E Kurczak – soczyste gotowane mięso z chowu bezklatkowego
Inni kupują razem
Vilgain Kurczak R2E - delikatność i pochodzenie
Kurczak jest jednym z najlepszych źródeł białka dla ludzkiego organizmu. Abyś mógł cieszyć się nim w jego najzdrowszej formie, kiedy tylko chcesz, dostarczamy Ci go bez kości i hermetycznie zamkniętego w puszce. Gotowy do natychmiastowego użycia z ryżem, sałatkami, w tortilli, po prostu wszędzie. Oprócz białka, uzupełnisz również swój organizm o ważne mikroelementy (takie jak witamina B, selen i fosfor).
Hodowla bezklatkowa w czystych warunkach
Mięso pochodzi od kurczaków hodowanych bezklatkowo w najnowocześniejszych obiektach. Światło, wentylacja, ogrzewanie i chłodzenie są monitorowane, aby zapewnić, że kurczakom niczego nie brakuje i że spełnia to ich potrzeby biologiczne. Czystość, wystarczające zaopatrzenie w wodę i inne warunki hodowli są regularnie sprawdzane przez personel.
Jakość paszy jest niezwykle ważna. Dzięki własnej produkcji ze świeżych produktów, nasz dostawca ma nad nią absolutną kontrolę. Dokładnie określa, czego potrzebują kurczaki i w jakim wieku, a skład jest odpowiednio zbilansowany.
Mięso kurczaków hodowanych w ten sposób ma nieporównywalnie lepszą jakość i smak niż mięso z konwencjonalnych hodowli.
Po prostu otwórz i podawaj
Nie musisz gotować, kroić ani usuwać kości. Zrobiliśmy to wszystko za Ciebie. Gdy nie masz ochoty lub czasu na przygotowywanie kurczaka, Vilgain R2E Chicken wyręczy Cię w tym. Dzięki długiemu okresowi przydatności do spożycia możesz zrobić zapas i być gotowym na każdą okazję.
Mięso, sól, pieprz
I to wszystko. Bez konserwantów i dodatków. Po prostu najwyższej jakości delikatne mięso z naturalnymi przyprawami. Zawartość mięsa wynosi co najmniej 98%.
Vilgain R2E Kurczak w punktach:
- gotowy do spożycia kurczak w puszce
- doskonałe źródło białka z minimalną ilością tłuszczu
- gotowy do użycia
- z chowu bezklatkowego w kontrolowanych warunkach
- zawiera tylko mięso, sól i pieprz
100 g | |
Wartość energetyczna | 603 kJ / 144 kcal |
Tłuszcz | 8 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,5 g |
Węglowodany | <0,5 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 18 g |
Sól | 1,7 g |
Składniki
Mięso z kurczaka (udo z kurczaka bez kości, bez skóry) min. 98 %, sól, pieprz czarny.
Ostrzeżenie dla alergików: może zawierać śladowe ilości musztardy i masła (mleka).
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 5 - 30 °C.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce do 8 °C i spożyć w ciągu dwóch dni.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, ID 29269555.