Reflex Nutrition 100% Whey Protein – 2000 g
Reflex Nutrition 100% Whey Protein – 2000 g
Reflex Nutrition 100% Whey - idealny partner dla Twoich mięśni
Reflex Nutrition 100% Whey to nie tylko kolejne białko na rynku. To symbol jakości, niezawodności i wiarygodności. Pozyskiwane z najwyższej jakości niedenaturowanej serwatki, białko to nie potrzebuje żadnych zbędnych dodatków, takich jak cukier, białko sojowe czy sztucznie dodane aminokwasy. Każda porcja została zaprojektowana tak, aby zapewnić wszystko, czego potrzebujesz do skutecznej regeneracji i wzrostu mięśni.
Jego produkcja ze świeżego mleka podczas wytwarzania sera zapewnia, że otrzymujesz produkt najwyższej jakości. Mleko, z którego jest wytwarzany, pochodzi od krów hodowanych zgodnie z najsurowszymi przepisami UE - bez zakazanych antybiotyków i hormonów wzrostu. Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalnym sportowcem, entuzjastą fitnessu, czy po prostu szukasz wysokiej jakości źródła białka, Reflex Nutrition 100% Whey jest właśnie dla Ciebie.
Reflex Nutrition 100% Whey w punktach
- 100% wysokiej jakości niedenaturowana serwatka
- Bez dodatku cukru, białka sojowego lub innych aminokwasów
- Ponad 5 g aminokwasów BCAA w stosunku 2:1:1 na porcję
- Smaczny i łatwo przyswajalny
- Zawiera bakterie Lactobacillus dla zdrowej flory jelitowej
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 57
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 57
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 57
Dawkowanie: 35 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 57
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1588 kJ / 375 kcal | 556 kJ / 131 kcal |
Tłuszcze | 5,5 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,7 g | 1,6 g |
Węglowodany | 11 g | 3,9 g |
- w tym cukry | 5,8 g | 2 g |
Błonnik | 0,9 g | < 0,5 g |
Białko | 70 g | 25 g |
Sól | 1,4 g | 0,49 g |
Średnie wartości aminokwasów:
100 g | |
L‑alanina | 4811 mg |
L‑arginina | 2684 mg |
Kwas L‑asparaginowy | 10635 mg |
L‑cysteina | 2355 mg |
Kwas L‑glutaminowy | 17129 mg |
L‑glicyna | 1991 mg |
L‑histydyna | 1899 mg |
L‑izoleucyna | 5731 mg |
L‑leucyna | 10397 mg |
L‑lizyna | 9029 mg |
L‑metionina | 1784 mg |
L‑fenyloalanina | 3205 mg |
L‑prolina | 5660 mg |
L‑seryna | 5489 mg |
L‑treonina | 7216 mg |
L‑tryptofan | 1392 mg |
L‑tyrozyna | 3012 mg |
L‑walina | 5581 mg |
100 g | 35 g | |
Wartość energetyczna | 1555 kJ / 368 kcal | 544 kJ / 129 kcal |
Tłuszcze | 5,2 g | 1,8 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,4 g | 1,5 g |
Węglowodany | 9 g | 3,2 g |
- w tym cukry | 3,2 g | 1,1 g |
Błonnik | 2,5 g | 0,9 g |
Białko | 70 g | 25 g |
Sól | 1,5 g | 0,53 g |
Bacillus coagulans (Lactospore®) | 300 000 000 zarodników | 105 000 000 000 zarodników |
Średnie wartości aminokwasów:
100 g | |
L‑alanina | 4811 mg |
L‑arginina | 2684 mg |
Kwas L‑asparaginowy | 10635 mg |
L‑cysteina | 2355 mg |
Kwas L‑glutaminowy | 17129 mg |
L‑glicyna | 1991 mg |
L‑histydyna | 1899 mg |
L‑izoleucyna | 5731 mg |
L‑leucyna | 10397 mg |
L‑lizyna | 9029 mg |
L‑metionina | 1784 mg |
L‑fenyloalanina | 3205 mg |
L‑prolina | 5660 mg |
L‑seryna | 5489 mg |
L‑treonina | 7216 mg |
L‑tryptofan | 1392 mg |
L‑tyrozyna | 3012 mg |
L‑walina | 5581 mg |
100 g | 35 g | |
Wartość energetyczna | 1568 kJ / 371 kcal | 549 kJ / 130 kcal |
Tłuszcze | 5,2 g | 1,8 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,6 g | 1,6 g |
Węglowodany | 11 g | 3,7 g |
- w tym cukry | 6 g | 2,1 g |
Błonnik | 0,9 g | <0,5 g |
Białko | 70 g | 25 g |
Sól | 2 g | 0,7 g |
Bacillus coagulans (Lactospore®) | 300 000 000 zarodników | 105 000 000 000 zarodników |
Średnie wartości aminokwasów:
100 g | |
L‑alanina | 4811 mg |
L‑arginina | 2684 mg |
Kwas L‑asparaginowy | 10635 mg |
L‑cysteina | 2355 mg |
Kwas L‑glutaminowy | 17129 mg |
L‑glicyna | 1991 mg |
L‑histydyna | 1899 mg |
L‑izoleucyna | 5731 mg |
L‑leucyna | 10397 mg |
L‑lizyna | 9029 mg |
L‑metionina | 1784 mg |
L‑fenyloalanina | 3205 mg |
L‑prolina | 5660 mg |
L‑seryna | 5489 mg |
L‑treonina | 7216 mg |
L‑tryptofan | 1392 mg |
L‑tyrozyna | 3012 mg |
L‑walina | 5581 mg |
100 g | 35 g | |
Wartość energetyczna | 1582 kJ / 374 kcal | 554 kJ / 131 kcal |
Tłuszcze | 5,4 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,2 g | 1,8 g |
Węglowodany | 11 g | 3,9 g |
- w tym cukry | 6,1 g | 2,1 g |
Białko | 70 g | 25 g |
Sól | 1,2 g | 0,42 g |
Bacillus coagulans (Lactospore®) | 300 000 000 zarodników | 105 000 000 000 zarodników |
Średnie wartości aminokwasów:
100 g | |
L‑alanina | 4811 mg |
L‑arginina | 2684 mg |
Kwas L‑asparaginowy | 10635 mg |
L‑cysteina | 2355 mg |
Kwas L‑glutaminowy | 17129 mg |
L‑glicyna | 1991 mg |
L‑histydyna | 1899 mg |
L‑izoleucyna | 5731 mg |
L‑leucyna | 10397 mg |
L‑lizyna | 9029 mg |
L‑metionina | 1784 mg |
L‑fenyloalanina | 3205 mg |
L‑prolina | 5660 mg |
L‑seryna | 5489 mg |
L‑treonina | 7216 mg |
L‑tryptofan | 1392 mg |
L‑tyrozyna | 3012 mg |
L‑walina | 5581 mg |
Składniki
Koncentrat białek serwatkowych instant (97%) (ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych (mleko), emulgator( lecytyna sojowa)), aromat, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), sól, substancja słodząca (sukraloza), kultury Bacillus coagulans (Lactospore®), barwnik (karoteny), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym skorupiaki, jaja, gluten, ryby i ich produkty.
Składniki
Błyskawiczne białko serwatkowe(z mleka) (91%) (ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego(z mleka) (84%), izolat białka serwatkowego (z mleka) (7%), emulgator( lecytyna sojowa)), kakao w proszku, aromat, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), sól morska, substancja słodząca (sukraloza), kultury Bacillus coagulans (Lactospore®), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym skorupiaki, jaja, gluten, ryby i ich produkty.
Składniki
Instantyzowany koncentrat białka serwatkowego (94%) (ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego (mleko), emulgator( lecytyna sojowa)), aromat, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), sól morska, barwnik (kakao w proszku, karoteny), substancja słodząca (sukraloza), Bacillus coagulans (Lactospore®), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym skorupiaki, jaja, gluten, ryby i ich produkty.
Składniki
Koncentrat białka serwatkowego (97%) (ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego (mleko), emulgator
(lecytyna sojowa)), aromat, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), barwnik (betanina), sól morska, substancja słodząca (sukraloza), kultury Bacillus coagulans (Lactospore®), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe).
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym skorupiaki, jaja, gluten, ryby i ich produkty.
Zalecenia producenta:
- 1 porcja = 1 czubata miarka (35 g)
- Wymieszać 1 porcję z 250 ml wody w shakerze lub blenderze.
- Spożywać 2‑3 porcje dziennie. Spożywać bezpośrednio po wymieszaniu.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Spożywać maksymalnie 3 porcje dziennie. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
- Produkt nieodpowiedni dla dzieci, osób poniżej 16 roku życia, kobiet w ciąży i karmiących piersią.
- Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
- Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu z dala od światła słonecznego.
- Po otwarciu i użyciu zawsze szczelnie zakręcać nakrętkę.
- Zużyć w ciągu trzech miesięcy od otwarcia lub przed upływem daty ważności.
- Surowce mogą pochodzić spoza Wielkiej Brytanii.
- Nie jest to znaczące źródło błonnika.
- Nie jest przeznaczony jako substytut zróżnicowanej diety.
- Nie przekraczać zalecanego dziennego spożycia.