Vilgain Chipsy strączkowe BIO – Z ciecierzycy – chrupiące chipsy z roślin strączkowych z solą, źródło błonnika i białka roślinnego, bez barwników i aromatów
Vilgain Chipsy strączkowe BIO – Z ciecierzycy – chrupiące chipsy z roślin strączkowych z solą, źródło błonnika i białka roślinnego, bez barwników i aromatów
100% gwarancja zwrotu pieniędzy Jeśli nie będziesz zadowolony, zwrócimy Ci pieniądze.
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Do wieczornego chrupania i na letnie imprezy z przyjaciółmi
Są doskonałą, zdrową alternatywą dla tradycyjnych chipsów ziemniaczanych na wieczorną przekąskę. Świetnie sprawdzą się również podawane z hummusem, guacamole lub sosami jogurtowymi podczas grillowania.
Składniki
Mąka z ciecierzycy* 49%, mąka kukurydziana*, sól 2%.
*z upraw ekologicznych.
Tabele kaloryczne
100 g | 70 g | |
Wartość energetyczna | 1551 kJ / 367 kcal | 1086 kJ / 257 kcal |
Tłuszcz | 3,7 g | 2,6 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,7 g | 0,5 g |
Węglowodany | 65 g | 45,5 g |
- w tym cukry | 1,5 g | 1,1 g |
Błonnik | 5,9 g | 0,6 g |
Białko | 15 g | 10,5 g |
Sól | 2,3 g | 1,6 g |
Opakowanie: 70 g
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.