Vilgain Czekoladowe ghee BIO
Opinie
Nie smakuje dobrze - ghee dominuje smak, a konsystencja jest piaszczysta i lepka. Mimo że jest to dobry pomysł, produkt nadal wymaga dalszego rozwoju.
świetny smak
Uwielbiam to masło w jogurcie. Dla tych, którzy nie potrzebują orzechowego smaku, jest to wspaniała opcja. Można też zrobić je bez jogurtu 😄.
Za te pieniądze świetna rzecz do smarowania chleba 😁👍
Naprawdę dobre smarowidło i wystarczy odrobina.
Używam trochę na raz, aby zrobić MEGA dobrą alternatywę "jogurtu" z twarogiem i miodem. Jak to zrobić? 2 łyżeczki Vilgain Choko Ghee 3 duże łyżki pełnotłustego twarogu 2 łyżki Vilgain miodu + ewentualnie łyżka kokosa Ciesz się tą zdrową paradą o boskim smaku!
Smak jest doskonały, doskonałość zakłócają grudki kremu ghee/kokosowego.
Nie wkładać do lodówki, inaczej trochę się ciągnie:) ale czysty smak kakao nie zawodzi!!! Bardzo uzależniające
Bardzo dobry. Na dnie było tylko kilka grudek cukru.
Świetny i smaczny zamiennik czekolady