Vilgain Growth Pack – zwiększyć wydajność, wzrost i regenerację mięśni
Vilgain Growth Pack – zwiększyć wydajność, wzrost i regenerację mięśni
Strength & Recovery
starter pack 💪
Chcesz wspierać swoje mięśnie podczas każdego treningu? Sięgnij po doładowany pakiet z najlepiej sprzedającym się białkiem, stylowym shakerem i najczystszą kreatyną na rynku. Wszystko w jednym miejscu w pakiecie ze zniżką.
Pierwsze świetnie smakujące białko w 100% naturalnego pochodzenia bez sztucznych słodzików
Wysokiej jakości koncentrat serwatki wykonany z prawdziwych składników bez żadnych dodatkowych bzdur. Jest bogaty w doskonałe białko, w tym aminokwasy BCAA, które wspomagają wzrost i utrzymanie mięśni.
Maksymalna użyteczność dla Twojego organizmu
Białko serwatkowe ma podobną biodostępność do mięsa, co stawia je w czołówce produktów przeznaczonych dla ludzkiego organizmu. Ma doskonałą strawność i zawiera dużą ilość niezbędnych aminokwasów, których naturalną częścią są aminokwasy rozgałęzione BCAA wraz z leucyną. Aminokwasy te są ważnym budulcem stymulującym wzrost i regenerację mięśni.
Jakość białka (DIAAS*) %
Wołowina
Koncentrat białka serwatkowego
Izolat białka sojowego
*Najbardziej aktualny wskaźnik jakości białka oparty na zawartości aminokwasów egzogennych i strawności białka. Białka o DIAAS >75% oceniane są jako wysokiej jakości, >100% to doskonałe źródła białka wg FAO.
Monohydrat jest najlepiej przebadaną i wchłanianą formą kreatyny
Niektórzy producenci przesadzają z ilością różnych rodzajów kreatyny w swoim produkcie, co negatywnie wpływa nie tylko na cenę, ale paradoksalnie na skuteczność produktu. Dzieje się tak, ponieważ inne formy mają większy udział dodatków, które mogą zmniejszać biodostępność i zawierają znacznie mniejsze ilości czystej kreatyny [1].
Procent czystej kreatyny (%)
Monohydrat kreatyny
Kreatyna HCL
Pirogronian kreatyny
Cytrynian trójkreatyny
Wspomaga siłę, szybkość i ogólną wydajność fizyczną
Kreatyna występuje naturalnie w naszym organizmie, głównie w komórkach mięśniowych w postaci fosforanu kreatyny, który bierze udział w produkcji energii. Jednak suplementacja kreatyną może zwiększyć zapasy fosforanu kreatyny nawet o 20‑40% i zwiększyć wydajność na kilka sposobów.
Wszyscy sportowcy skorzystają z efektów
Piłkarze, biegacze, osoby ćwiczące na siłowni... Wykazano, że suplementacja kreatyną zwiększa siłę i szybkość potrzebną w większości dyscyplin sportowych, zwłaszcza tych, które koncentrują się na wykorzystaniu systemu energetycznego ATP/CP.
Vilgain Grass-Fed Whey Protein – solony karmel 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1569 kJ / 371 kcal | 471 kJ / 111 kcal |
Tłuszcze | 5,6 g | 1,7 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3,6 g | 1,1 g |
Węglowodany | 8,7 g | 2,6 g |
- w tym cukry | 8 g | 2,4 g |
Błonnik | 0,8 g | 0,3 g |
Białko | 70,9 g | 21,3 g |
Sól | 1,4 g | 0,40 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,3 g |
Leucyna | 10,5 g |
Lizyna | 8,8 g |
Metionina | 2,1 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 7 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Histydyna | 1,7 g |
Arginina | 2,6 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Kwas asparaginowy | 11 g |
Glutamina | 17,7 g |
Glicyna | 1,9 g |
Alanina | 5 g |
Prolina | 6,5 g |
Seryna | 4,7 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,1 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany niedenaturowany koncentrat białek serwatkowych 91%(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, barwnik: karmel, sól himalajska 1%, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*Z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Ostrzeżeniedla alergików: alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie. Może zawierać zboża zawierające gluten, inne orzechy i orzeszki ziemne.
Zalecenia producenta.
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 - 250 ml wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Aktin przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Uwaga
- Napój w proszku, z substancjami słodzącymi.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Shaker – czarny/srebrny 600 ml
Vilgain Kreatyna Creapure® – 300 g
Opakowanie: 300 gDawkowanie: 5 g (4/5 miarki)
Dawki w opakowaniu: 60
5 g | |
Monohydrat kreatyny (Creapure®) | 5 g |
100% monohydratu kreatyny Creapure®.
Ostrzeżenie dla alergików: Ten produkt może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, jaj, soi, nasion sezamu, orzeszków ziemnych, mleka i orzechów.
Instrukcja użycia
- Zaleca się dodanie 5 g (4/5 miarki) do 150‑250 ml zimnego napoju raz dziennie i wymieszanie.
Uwaga
- Suplement diety.
- Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
- Nie stosować u dzieci, kobiet w ciąży i karmiących.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Nie jest przeznaczony jako substytut zróżnicowanej diety.
- Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, ID 29269555.
Vilgain Grass-Fed Whey Protein – krem orzechowy i kakao 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1477 kJ / 349 kcal | 443 kJ / 105 kcal |
Tłuszcze | 5,8 g | 1,7 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3,7 g | 1,1 g |
Węglowodany | 6,6 g | 2 g |
- w tym cukry | 6,3 g | 1,9 g |
Błonnik | 2,4 g | 0,7 g |
Białko | 66,4 g | 19,9 g |
Sól | 0,39 g | 0,12 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,3 g |
Leucyna | 10,5 g |
Lizyna | 8,8 g |
Metionina | 2,1 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 7 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Histydyna | 1,7 g |
Arginina | 2,6 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Kwas asparaginowy | 11 g |
Glutamina | 17,7 g |
Glicyna | 1,9 g |
Alanina | 5 g |
Prolina | 6,5 g |
Seryna | 4,7 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,1 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany niedenaturowany koncentrat białka serwatkowego(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa) 84%, krem orzechowy w proszku(orzeszki ziemne) 7%, naturalny aromat, kakao w proszku 2%, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcion ką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów i zbóż zawierających gluten.
Zalecenia producenta.
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 - 250 ml wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Aktin przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Uwaga
- Napój w proszku, z substancjami słodzącymi.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Grass-Fed Whey Protein – wanilia 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1685 kJ / 399 kcal | 505 kJ / 120 kcal |
Tłuszcze | 7,9 g | 2,4 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,9 g | 1,5 g |
Węglowodany | 9,5 g | 2,9 g |
- w tym cukry | 9,1 g | 2,7 g |
Błonnik | 1,3 g | <0,5 g |
Białko | 71,7 g | 21,5 g |
Sól | 0,47 g | 0,14 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,3 g |
Leucyna | 10,5 g |
Lizyna | 8,8 g |
Metionina | 2,1 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 7 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Histydyna | 1,7 g |
Arginina | 2,6 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Kwas asparaginowy | 11 g |
Glutamina | 17,7 g |
Glicyna | 1,9 g |
Alanina | 5 g |
Prolina | 6,5 g |
Seryna | 4,7 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,1 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany niedenaturowany koncentrat białek serwatkowych(z mleka) (90%), pełne mleko w proszku*, guma guar (substancja zagęszczająca), lecytyna słonecznikowa (emulgator), naturalny aromat waniliowy, wanilia w proszku, glikozydy stewiolowe (substancja słodząca).
*Z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Ostrzeżeniedla alergików: alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie. Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy i orzeszki ziemne.
Zalecenia producenta.
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 - 250 ml wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Aktin przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Uwaga
- Napój w proszku, z substancjami słodzącymi.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Grass-Fed Whey Protein – czekolada/orzechy laskowe 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1622 kJ / 384 kcal | 487 kJ / 115 kcal |
Tłuszcz | 6,2 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4 g | 1,2 g |
Węglowodany | 8,1 g | 2,4 g |
- w tym cukry | 7 g | 2,1 g |
Błonnik | 2,2 g | 0,7 g |
Białko | 73 g | 22 g |
Sól | 0,42 g | 0,13 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,3 g |
Leucyna | 10,5 g |
Lizyna | 8,8 g |
Metionina | 2,1 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 7 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Histydyna | 1,7 g |
Arginina | 2,6 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Kwas asparaginowy | 11 g |
Glutamina | 17,7 g |
Glicyna | 1,9 g |
Alanina | 5 g |
Prolina | 6,5 g |
Seryna | 4,7 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,1 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany niedenaturowany koncentrat białka serwatkowego(mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa) 92,32%, naturalny aromat, kakao w proszku*, guma guar (substancja zagęszczająca), słodzik glikozyd stewiolowy.
*z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Ostrzeżeniedla alergików: alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, orzechów i orzeszków ziemnych.
Zalecenia producenta.
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 - 250 ml wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Aktin przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Uwaga
- Napój w proszku, z substancjami słodzącymi.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Grass-Fed Whey Protein – czekolada 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1643 kJ / 389 kcal | 493 kJ / 117 kcal |
Tłuszcze | 6,9 g | 2,1 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,4 g | 1,3 g |
Węglowodany | 7,5 g | 2,3 g |
- w tym cukry | 6,9 g | 2,1 g |
Błonnik | 2,7 g | 0,8 g |
Białko | 72,8 g | 21,8 g |
Sól | 0,42 g | 0,13 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,3 g |
Leucyna | 10,5 g |
Lizyna | 8,8 g |
Metionina | 2,1 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 7 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Histydyna | 1,7 g |
Arginina | 2,6 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Kwas asparaginowy | 11 g |
Glutamina | 17,7 g |
Glicyna | 1,9 g |
Alanina | 5 g |
Prolina | 6,5 g |
Seryna | 4,7 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,1 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany niezdenaturowany koncentrat białka serwatki (z mleka), kakao w proszku, naturalny aromat, guma guar, lecytyna słonecznikowa, substancja słodząca glikozyd stewiolowy.
Ostrzeżenie dla alergików: alergeny są oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach. Może zawierać śladowe ilości orzechów. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym składniki zawierające mleko, kukurydzę, soję, płatki owsiane, pszenicę, jajko, seler, siarczyny, ryby, skorupiaki i orzechy.
Zalecenia producenta.
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 - 250 ml wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Aktin przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Uwaga
- Napój w proszku, z substancjami słodzącymi.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Grass-Fed Whey Protein – bez smaku 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1721 kJ / 407 kcal | 516 kJ / 122 kcal |
Tłuszcze | 6,2 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4 g | 1,2 g |
Węglowodany | 7,5 g | 2,3 g |
- w tym cukry | 7,5 g | 2,3 g |
Białko | 78 g | 23 g |
Sól | 0,46 g | 0,13 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,3 g |
Leucyna | 10,5 g |
Lizyna | 8,8 g |
Metionina | 2,1 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 7 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6 g |
Aminokwasy półistotne | |
Histydyna | 1,7 g |
Arginina | 2,6 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Kwas asparaginowy | 11 g |
Glutamina | 17,7 g |
Glicyna | 1,9 g |
Alanina | 5 g |
Prolina | 6,5 g |
Seryna | 4,7 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,1 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany niedenaturowany koncentrat białka serwatkowego (mleko), emulgator (lecytyna słonecznikowa).
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Zalecenia producenta.
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 - 250 ml wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Aktin przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Uwaga
- Napój w proszku, z substancjami słodzącymi.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Grass-Fed Whey Protein – banan 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1674 kJ / 396 kcal | 502 kJ / 119 kcal |
Tłuszcze | 6,8 g | 2,1 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,3 g | 1,3 g |
Węglowodany | 12,2 g | 3,7 g |
- w tym cukry | 10,7 g | 3,2 g |
Błonnik | 2,2 g | 0,6 g |
Białko | 70,3 g | 21 g |
Sól | 0,43 g | 0,13 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,3 g |
Leucyna | 10,5 g |
Lizyna | 8,8 g |
Metionina | 2,1 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 7 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Histydyna | 1,7 g |
Arginina | 2,6 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Kwas asparaginowy | 11 g |
Glutamina | 17,7 g |
Glicyna | 1,9 g |
Alanina | 5 g |
Prolina | 6,5 g |
Seryna | 4,7 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,1 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany niedenaturowany koncentrat białka serwatkowego(mleko) (89%), liofilizowany banan (5%), mleko w proszku*, guma guar (substancja zagęszczająca), lecytyna słonecznikowa (emulgator), naturalny aromat, substancja słodząca na bazie glikozydów stewiolowych.
*Z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie. Może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, innych orzechów i orzeszków ziemnych.
Zalecenia producenta.
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 - 250 ml wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Aktin przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Uwaga
- Napój w proszku, z substancjami słodzącymi.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Grass-Fed Whey Protein – koktajl mleczny truskawkowy 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1641 kJ / 388 kcal | 492 kJ / 116 kcal |
Tłuszcze | 5,9 g | 1,8 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3,6 g | 1,1 g |
Węglowodany | 11,6 g | 3,5 g |
- w tym cukry | 10,2 g | 3,1 g |
Błonnik | 1,9 g | 0,6 g |
Białko | 71,3 g | 21,4 g |
Sól | 0,42 g | 0,13 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,3 g |
Leucyna | 10,5 g |
Lizyna | 8,8 g |
Metionina | 2,1 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 7 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Histydyna | 1,7 g |
Arginina | 2,6 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Kwas asparaginowy | 11 g |
Glutamina | 17,7 g |
Glicyna | 1,9 g |
Alanina | 5 g |
Prolina | 6,5 g |
Seryna | 4,7 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,1 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Ultrafiltrowany niezdenaturowany koncentrat białka serwatki (91%)(mleko, lecytyna słonecznikowa), liofilizowane truskawki w proszku (6%), naturalny aromat, guma guar (substancja zagęszczająca), substancja słodząca glikozyd stewiolowy.
Ostrzeżenie dla alergików: alergeny są oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach. Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy i orzeszki ziemne.
Zalecenia producenta
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Przygotowanie: Wymieszaj 1 i pół miarki (30 g) z 200 wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Vilgain przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Zalecenia producenta.
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 - 250 ml wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Aktin przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Uwaga
- Napój w proszku, z substancjami słodzącymi.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Grass-Fed Whey Protein – rolka cynamonowa 1000 g
Opakowanie: 1000 gDawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1654 kJ / 391 kcal | 496 kJ / 117 kcal |
Tłuszcze | 6,5 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,2 g | 1,3 g |
Węglowodany | 9,7 g | 2,9 g |
- w tym cukry | 8,3 g | 2,5 g |
Błonnik | 2 g | 0,6 g |
Białko | 72,5 g | 21,8 g |
Sól | 0,45 g | 0,14 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,3 g |
Leucyna | 10,5 g |
Lizyna | 8,8 g |
Metionina | 2,1 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 7 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Histydyna | 1,7 g |
Arginina | 2,6 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Kwas asparaginowy | 11 g |
Glutamina | 17,7 g |
Glicyna | 1,9 g |
Alanina | 5 g |
Prolina | 6,5 g |
Seryna | 4,7 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,1 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
*z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Ostrzeżenie dla alergików: alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie. Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy i orzeszki ziemne.
Zalecenia producenta.
- Możesz dodać nasze białko do owsianki, ciasta do pieczenia, smoothie, naleśników lub gofrów.
- Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 - 250 ml wody, dobrze wymieszaj i spożywaj o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić dzienne spożycie białka.
- Zobacz nasze Aktin przepisy na więcej praktycznych zastosowań.
Uwaga
- Napój w proszku, z substancjami słodzącymi.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.