Vilgain Łubinowy sos aminokwasowy BIO ⁠–⁠ sos z fermentowanego łubinu, bezglutenowa alternatywa dla sosu sojowego, intensywny smak i aromat

Vilgain Łubinowy sos aminokwasowy BIO ⁠–⁠ sos z fermentowanego łubinu, bezglutenowa alternatywa dla sosu sojowego, intensywny smak i aromat

Vilgain Łubinowy sos aminowy BIO - idealny bezglutenowy zamiennik sosu sojowego nie tylko dla alergików

Uwielbiasz azjatyckie jedzenie, ale cierpisz na alergię na soję? Mamy dla Ciebie rozwiązanie, które pozwoli Ci cieszyć się ulubionymi potrawami ze wszystkimi dodatkami. Nasz sos amino z łubinu o intensywnym smaku i aromacie to idealny sposób na doprawienie nie tylko sałatek, ale także sosów, zup czy sushi.

Łatwiejsze trawienie dzięki sześciomiesięcznej fermentacji

Długa fermentacja bezglutenowego owsa nie tylko nadaje sosowi charakterystyczny smak, ale także gwarantuje dłuższy okres przydatności do spożycia, nawet bez dodatku konserwantów i substancji syntetycznych. Dzięki procesowi pasteryzacji sos będzie również dłużej przechowywany w lodówce. Ponadto fermentacja pomaga w rozkładzie złożonych substancji, takich jak polisacharydy i białka, co może wspomagać trawienie. Możesz także liczyć na wyższy poziom probiotyków, które mają pozytywny wpływ na mikrobiom jelitowy.

Ultra czysta formuła w jakości organicznej

Austriackie składniki Vilgain BIO Lupin Sauces i czeska produkcja to gwarancja jakości. Bez dodatków i GMO, tylko łubin, owies i sól uprawiane w sposób zrównoważony. Wszystko czyste i całkowicie roślinne.

Vilgain Sos aminokwasowy BIO z łubinu w punktach:

  • sfermentowany naturalny aromat
  • bez soi i glutenu
  • wegański
  • pasteryzowany
  • w jakości BIO
  • pochodzenie składników z Austrii
  • jakość czeskiej produkcji
  • uniwersalne zastosowanie
Opakowanie: 100 ml
100 g
Wartość energetyczna
275 kJ / 65 kcal
Tłuszcze
1,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,2 g
Węglowodany
8,9 g
- w tym cukry
0 g
Białko
3,6 g
Sól
13,3 g

Składniki

Łubin* 25%, owies bezglutenowy*, sól, woda.

*Z upraw ekologicznych.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu.

Uwaga

  • Żywność.
  • Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 0 °C - 30 °C i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
  • Po otwarciu przechowywać w temperaturze 1°C - 7°C i zużyć w ciągu 8 tygodni.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.

Popularne alternatywy

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Zainspiruj się przepisami z tym produktem

Filet z kurczaka Tonkatsu

Filet z kurczaka Tonkatsu

Produkty powiązane

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Inni też kupili

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______