Vilgain Mak niebieski BIO ⁠–⁠ idealny do pieczenia, źródło wapnia i magnezu, z czeskich upraw ekologicznych

Vilgain Mak niebieski BIO ⁠–⁠ idealny do pieczenia, źródło wapnia i magnezu, z czeskich upraw ekologicznych

Produkt jest obecnie niedostępny i nie można go zamówić

Wszechstronny składnik, którego nie może zabraknąć w żadnej spiżarni. Ekologiczne ziarna niebieskiego maku zbierane w Czechach są pełne witamin i minerałów. Nadają się do każdej diety.

Zobacz szczegóły

Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Zainspiruj się przepisami z tym produktem

Makowiec bez mąki z twarogiem i pastą śliwkową

Makowiec bez mąki z twarogiem i pastą śliwkową

Zdrowe ciasto śliwkowe z twarogiem i kruszonką

Zdrowe ciasto śliwkowe z twarogiem i kruszonką

Chlebek cytrynowy z makiem

Chlebek cytrynowy z makiem

Zdrowy sernik makowy z polewą owocową

Zdrowy sernik makowy z polewą owocową

Fit makowiec z twarogiem i śliwkami

Fit makowiec z twarogiem i śliwkami

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
11 ocena

Świetnie, tylko trzeba to zasiać 😅

1
odpowiedziane pytanie
Witam, mak ma jakiś inny posmak, nie wiem jak to opisać, ale jest coś dodatkowego jak lukrecja czy coś w tym stylu. W każdym razie ten smak zdecydowanie nie jest częścią smaku maku i jest dość nieprzyjemny. Chciałbym zapytać, czy jest to typowa cecha twojego maku, czy po prostu został czymś zanieczyszczony?