Vilgain Masło migdałowe BIO

4,7
381 ocena

Ponieważ nie lubię masła orzechowego, wypróbowałam to masło migdałowe i muszę powiedzieć, że to prawdziwy hit 🤤.

Najlepsze masło migdałowe jakie kiedykolwiek jadłam 🤩

Idealne, duże kawałki migdałów i ten smak i konsystencja 🫶🏼 Już się boję dna słoika 😂

Bardzo dobry

W porównaniu do masła migdałowego slowtella jest suche. Po wzięciu łyżeczki ma się po prostu problem z przełknięciem i potrafi dosłownie stanąć w gardle. Nie mam pojęcia jak to zmienić, ale pytałeś.

Doskonały smak, naprawdę duże kawałki migdałów, świetna chrupkość w jogurcie lub owsiance.

Uważam, że jest dobrej jakości, ale smak jest wyraźnie gorzki w porównaniu do innych maseł, które również gwarantują tylko 100% migdałów. Jak czytałem opinie innych klientów. Nie przeszkadza mi to tak bardzo, konsystencja jest świetna i jak powiedziałem, z Vilgain wierzę w jakość, a to ma dla mnie pierwszeństwo przed wyraźną goryczką.

Jedno z najlepszych maseł migdałowych

Doskonały bez smaku, z kawałkami migdałów. Zdecydowanie polecam

Smakuje świetnie. Tylko wydaje mi się, że dosłownie pływa w oleju. Poza tym oceniam pozytywnie.

Cześć Sara, dziękuję za recenzję. Olej jest oznaką jakości danego masła i może powodować jego rozdzielenie. Wystarczy wymieszać olej z masłem, aby ponownie połączyć składniki. Wtedy masło znów będzie kremowe. Życzę miłego dnia