Vilgain Masło migdałowe z aktywowanych orzechów BIO
Pytania
3
odpowiedziane pytania
Kiedy kiełkujące masło migdałowe będzie ponownie dostępne? 🥹🙏🏼
Witam, niestety nie mamy jeszcze dokładnej daty, kiedy produkt powinien być ponownie dostępny, ale zapraszamy do zapoznania się z naszymi różnymi alternatywami. Pozdrawiam serdecznie.
Witam, dlaczego migdały są gorzkie? Czy jest to odmiana słodka czy gorzka? Dziękuję
Cześć Matej, migdały używane do produkcji masła to migdały Valencia, które są jednymi z najlepszych jakościowo i najsłodszych migdałów. Smak aktywowanego masła migdałowego jest bardzo specyficzny. Powstaje w wyniku aktywacji migdałów i różni się od smaku zwykłych maseł migdałowych. Miłego dnia 😊.
Witam, czy to masło jest zrobione z niełuskanych migdałów?
Dziękuję.
Witam, tak, to są niełuskane migdały. Miłego dnia
Dziękuję