Napisz recenzję
4,7
309 ocena

Niektóre nerkowce podrażniają gardło po dużym spożyciu, ale w tym przypadku tak nie jest. Konsystencja jest gęsta, ale mimo to smaczna. Dobre dla mnie 👍🏼

Chrupiące, słodkie. Często dodaję do owsianki.

Przepyszne 😋

To dobroć

Wcale nie miękki i przyjemnie elastyczny, uważam, że jest sztywny i wcale nie miękki

Doskonały smak, delikatny

Świetnie smakujące masło, świetne składniki. Jest tylko bardzo gęste i przechowuję je w temperaturze pokojowej. Ale następnym razem znów sięgnę po migdałowe, przyzwyczaiłam się do rzadszej konsystencji, którą łatwiej udekorować owsiankę :)

Dobry smak, ale masło z nerkowców jest naprawdę sztywne.

Doskonały smak i konsystencja. To uzależnienie. Masło jest już naturalnie słodsze bez dodatku cukru.

Stworzone masło z orzechów nerkowca