4,7
272 ocena

Świetnie smakujące masło, świetne składniki. Jest tylko bardzo gęste i przechowuję je w temperaturze pokojowej. Ale następnym razem znów sięgnę po migdałowe, przyzwyczaiłam się do rzadszej konsystencji, którą łatwiej udekorować owsiankę :)

Dobry smak, ale masło z nerkowców jest naprawdę sztywne.

Doskonały smak i konsystencja. To uzależnienie. Masło jest już naturalnie słodsze bez dodatku cukru.

Stworzone masło z orzechów nerkowca

Pyszny smak! Bez sztucznego smaku.

you-pine-ne🫶🏻spis słodsza, ale mogę sobie wyobrazić, że jest nawet słona, konsystencja jest w sam raz - nie za gęsta ani za rzadka🩷

Dla mnie bardzo dobre, ale zbyt grube kawałki orzechów.

Doskonały

Świetny w jogurcie

Absolutnie TOP, naprawdę pyszne, szczególnie w owsiance, która jest fantastycznie kremowa. Zamówiłem ponownie.