Vilgain Organiczne masło orzechowe w proszku
Recenzje
To jest naprawdę bomba! Konsystencja proszku jest bardzo poręczna, o wiele łatwiej się z nią pracuje niż ze zwykłym masłem orzechowym. Wystarczy dodać trochę wody i wymieszać. Używam go do wszystkiego, do owsianki, do pieczenia, do sosów... Smakuje świetnie, a jako dodatkowy bonus ma mniej kalorii niż zwykłe masło orzechowe. Jestem bardzo zadowolona, na pewno kupię ponownie.
DOSKONAŁE masło orzechowe o subtelnym smaku orzeszków ziemnych. Pięknie się rozpuszcza. Naprawdę doceniam fakt, że aromatyzuje danie, ale go nie słodzi, a także to, że jest mniej tłusty.
świetne, jeśli nie chcesz dodatkowych kalorii/tłuszczu, ale lubisz smak masła orzechowego. polecam wymieszać je z jogurtem i białkiem, w kubeczkach na muffinki, zamrozić, polać czekoladą i masz domowe reese's. nie próbowałem jeszcze rozcieńczać go wodą i nakładać na wypieki, zobaczę.
Najbardziej praktyczna rzecz na świecie. Używam go do gofrów, ale także do aromatyzowania białek itp.