Vilgain Organiczne masło orzechowe w proszku

4,6
834 ocena

Świetne, polecam

Nie wiedziałem, że tego potrzebuję, dopóki tego nie spróbowałem. Dosłownie posypuję nim każdy owoc.

Doskonały do gotowania i sosów

To bardzo fajny wynalazek. Używamy go zwłaszcza w sosach do kurczaka. Ma znacznie mniej kalorii w porównaniu do klasycznego masła orzechowego. Uważam też, że łatwiej się z nim pracuje podczas gotowania.

Super sprawa - smakuje świetnie, dobrze się miesza np. z wodą czy twarożkiem, jestem zadowolony. :)

Strasznie dobre, nie czuję posmaku proszku 💗

Doskonały w koktajlach

Fajnie, że zawiera mniej tłuszczu niż zwykłe masło orzechowe. Fajnie sprawdza się jako orzechowa posypka, albo jako dodatek do koktajli; natomiast mnie osobiście nie podchodzi smak i konsystencja, po dodaniu wody, wolę zwykły krem orzechowy.

Smak nie jest zły, ale nie można go porównywać z klasycznym, wolę zjeść mniejszą porcję normalnego

Kapitalna sprawa do wszelkich smoothie. Polecam!