Vilgain Suszona wołowina biltong

4,2
326 ocena

Po przeczytaniu recenzji miałam mieszane uczucia i długo wzbraniałam się przed otwarciem paczki, ale czas i głód zmusiły mnie do jej otwarcia.I muszę powiedzieć, że dla mnie była świetna! Nawet jeśli mięso na pierwszy rzut oka wyglądało na wysuszone, to wygląd jest mylący. Mięso miało naturalny smak, soczyste i bez długiego żucia. Zdecydowanie zamówię ponownie.

świetny produkt

Smakuje jak padlina, nie do zjedzenia.

Chciałbym napisać recenzję, ale niestety nie mogę, więc dołączę tutaj. Biltong jest naprawdę niejadalny... przesuszony, słony do gruntu i ostry, że nie można zjeść więcej niż kilka kawałków na raz.... Szarpane jest w porządku, ale ten biltong nigdy nie jest czymś więcej niż klasycznym szarpanym, więc jest to duże rozczarowanie.
Cześć Andrea, przykro nam słyszeć, że produkt Ci nie odpowiada. Nasze suszone mięso składa się wyłącznie z wołowiny, soli morskiej i mieszanki przypraw. Nie zawiera również sztucznych aromatów ani innych dodatków. Nie powinien więc smakować jak "padlina". W związku z tym skontaktowaliśmy się z Tobą przez e-mail i chętnie sprawdzimy z Tobą Twoją sytuację. Życzymy miłego dnia,

Smak dobry, ale małe kawałki. Ale nie spodziewałem się tam kości.

Cześć Jana, cieszymy się, że produkt Ci smakuje. Kości nie powinny znajdować się w naszym suszonym mięsie. Mamy dla Ciebie wiadomość w mailu i wspólnie przeanalizujemy Twoje doświadczenia. Życzymy miłego dnia,

Wyglądało mi to bardziej na pokruszony pył i kilka kawałków mięsa :-(.

Cześć Alice, przykro nam słyszeć, że nie jesteś w pełni zadowolona z produktu. Produkt zdecydowanie nie powinien wyglądać jak pokruszony pył. W wiadomości e-mail znajduje się wiadomość od nas. Chętnie skontaktujemy się z Tobą w sprawie Twoich doświadczeń. :-). Życzymy miłego dnia,

Wystarczająco pikantny jak dla mnie.

To suszone mięso jest świetną przekąską. Byłem zaskoczony jego smakiem, gdy porównałem go z innymi jerky. Ten jest chrupiący😊

Pięknie chrupiące, świetny smak.

Uwielbiam to suszone mięso!

Dla mnie dobre naprawdę tylko w ostateczności, gdy nie ma innego źródła białka.