Vilgain Tortilla w minutę BIO – pełnoziarnista włoska tortilla z zaledwie 6 składników gotowa w minutę
Vilgain Tortilla w minutę BIO – pełnoziarnista włoska tortilla z zaledwie 6 składników gotowa w minutę
Inni kupują razem
Vilgain Tortilla w minutę BIO - miękka włoska tortilla z dobrym składem
Vilgain Tortilla w minutę BIO to puszysta tortilla z upraw ekologicznych. Świetnie nadaje się do bardzo szybkiego przygotowania ulubionych tortilli z mięsem lub fasolą, lub na przykład chrupiących chipsów tortilla.
Gotowe w pięć minut
Masz zajęty dzień, nie masz czasu lub nie chcesz robić nic skomplikowanego, a nadal chcesz coś wysokiej jakości i smacznego? Po prostu podgrzej nasze tortille na patelni przez 1 minutę z każdej strony, wypełnij je tym, na co masz ochotę, a w ciągu kilku minut będziesz mieć gotowy kompleksowy posiłek. W razie nagłej potrzeby możesz cieszyć się tortillą bez żadnego podgrzewania.
Tylko 6 naturalnych składników
Podstawa składa się z wysokiej jakości mąki pełnoziarnistej i pszennej, która zawiera więcej mikroelementów i zapewnia przewiewną konsystencję. Dla lepszego smaku i przyjemnej miękkości dodaliśmy organiczną oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Tortilla jest wolna od konserwantów i sztucznych aromatów, a szczypta ekstraktu z rozmarynu zapewnia długotrwałą świeżość.
Vilgain Tortilla w minutę BIO w punktach:
- tortilla jakości BIO
- wyprodukowana we Włoszech
- miękka i puszysta konsystencja
- łatwa i szybka w przygotowaniu
- z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia
- czyste naturalne składniki bez konserwantów i sztucznych aromatów
- źródło błonnika
- niska zawartość cukru
- produkcja rolna w UE
Porównaj Vilgain
Tortille i Piadinę
Vilgain Piadina Wrap | Vilgain Wrap | Vilgain Minutowa tortilla BIO |
Pochodzenie |
Pochodzenie |
Pochodzenie |
Włochy | Włochy | Włochy |
Mąka |
Mąka |
Mąka |
Mąka pszenna | Mąka pszenna | Pszenica pełnoziarnista i mąka pszenna |
Olej |
Olej |
Olej |
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia | Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia | Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia |
Ugniatanie |
Ugniatanie |
Ugniatanie |
Używanie drożdży | Bez wyrastania | Używanie drożdży piwowarskich |
Użycie |
Użycie |
Użycie |
Włoski chleb lub do pieczenia w formie kieszonki | Do pieczenia do kieszeni lub wrapa | Do pieczenia w kieszeni lub wrapa |
BIO |
BIO |
BIO |
Nie | Nie | Tak |
Średnia |
Średnia |
Średnia |
⌀26 | ⌀24 | ⌀22 |
Liczba sztuk w opakowaniu |
Liczba sztuk w opakowaniu |
Liczba sztuk w opakowaniu |
3 | 3 | 3 |
Cena |
Cena |
Cena |
2,66 zł / 100 g | 3,55 zł / 100 g | |
Kup teraz | Kup teraz | Kup teraz |
Składniki
Mąka pszenna pełnoziarnista* (31%),mąka pszenna*, woda, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*(7%), sól, naturalny aromat rozmarynu.
Jakość składników
- 1x dobrze
*z upraw ekologicznych
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcion ką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości soi i musztardy.
Tabele kaloryczne
Średnica: 25 cm (+/- 1,5 cm)
100 g | |
Wartość energetyczna | 1282 kJ / 305 kcal |
Tłuszcz | 8,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g |
Węglowodany | 47 g |
- w tym cukry | 1,0 g |
Błonnik | 4,5 g |
Białko | 7,8 g |
Sól | 1,4 g |
Instrukcja przygotowania
- Tortillę podgrzej z obu stron na patelni przez 30 - 60 sekund. Dodaj swoje ulubione składniki. Uformuj tortillę i ciesz się!
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2‑3 dni.
- Zapakowane w atmosferze ochronnej.
- Vilgain s.r.o. (dawniej Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, (dawniej Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.