Zdrowe i fit obiady
Sekcja
Tagi
Kuchnia
Składniki
- Awokado (4)
- Bataty (2)
- Białko (1)
- Brokuły (3)
- Burak (2)
- Ciasto francuskie (1)
- Ciecierzyca (1)
- Cukinia (4)
- Awokado (4)
- Bataty (2)
- Białko (1)
- Brokuły (3)
- Burak (2)
- Ciasto francuskie (1)
- Ciecierzyca (1)
- Cukinia (4)
- Czerwona kapusta (2)
- Fasola (1)
- Feta (1)
- Groszek (1)
- Grzyby (4)
- Jajko (3)
- Jogurt (6)
- Jogurt naturalny (4)
- Kalafior (2)
- Kapusta pekińska (3)
- Kefir (1)
- Kuskus (1)
- Kwaśna śmietana (3)
- Liście szpinaku (2)
- Łosoś (3)
- Makarony (8)
- Masło orzechowe (3)
- Mąka owsiana (1)
- Mielona wołowina (3)
- Mięso z kurczaka (13)
- Mleko kokosowe (4)
- Noodle (3)
- Penne (1)
- Pieczarki (4)
- Pierś z kurczaka (6)
- Płatki owsiane (1)
- Roszponka (1)
- Ryż (3)
- Sałata lodowa (2)
- Ser bałkański (1)
- Soczewica (3)
- Spaghetti (2)
- Tagliatelle (1)
- Tofu (1)
- Truskawki (2)
- Tuńczyk (1)
- Twarożek (6)
- Twaróg (4)
- Wołowina (4)
- Wybielanie (1)
- Ziemniaki (3)
Czas przygotowania